Nitro Tech Hardcore Pro Series (1,8 kg)

 / 4.7 6 vélemény
MuscleTech Nitro Tech Hardcore Pro Series 1,8 kg
Ár: 14 790 Ft
16 570 Ft
Megtakarítás:1 780 Ft 11%
Egységár: 8 216,67 Ft/kg
Nem rendelhető!


Termék más kiszerelései

Termékleírás összecsukása »

Nitro Tech Hardcore Pro Series

NITRO-TECH HARDCORE PRO SERIES - 73 %-KAL NAGYOBB IZOMNÖVEKEDÉS, MINT A HAGYOMÁNYOS TEJSAVÓVAL!

A Nitro-Tech Hardcore Pro Series a legfejlettebb és leghatékonyabb fehérje-formula, mely valaha is piacra került! A legfrissebb klinikai kutatások eredményei alapján és legújabb technológiai fejlesztések felhasználásával megalkotott Nitro-Tech Hardcore Pro Series az izomépítés jövője - gyorsabb és hatékonyabb, mint bármely más formula a fehérje-kiegészítők világában!

Egy klinikai tanulmány során Nitro-Tech Hardcore Pro Series-t fogyasztó alanyok 73 százalékkal TÖBB IZMOT pakoltak magukra, mint a hagyományos tejsavó fogyasztó csoport! Ugyanezen tanulmány során Nitro-Tech Hardcore Pro Series-t fogyasztó alanyok erőszintje 143 %-kal nagyobb mértékű növekedést mutatott, mint a kontroll csoport!

A Nitro-Tech Hardcore Pro Series egy megadózisú keverék, kizárólag klinikai kutatások által igaztolt hatékonyságú összetevőkkel! Az új Nitro-Tech Hardcore Pro Series 25 százalékkal több fehérjét tartalmaz, mint elődje, 11 gramm leucinnal és 13 gramm hozzáadott elágazó-szénláncú aminosavval!

KLINIKAILAG IGAZOLT HATÉKONYSÁG!

A MuscleTech egyik kiemelt szempontja, hogy a felhasznált összetevők hatékonysága független klinikai kutatások által kerüljön bizonyításra! A Nitro-Tech® Hardcore Pro Series sem lehetett kivétel!

A Saskatchewan-i és St. Francis Xavier Egyetem egy hat hetes kettős vak kutatása során 36 legalább 3 éves súlyzós-edzésmúlttal rendelkező férfit vizsgáltak. A Nitro-Tech Hardcore Pro Series kulcsformuláját fogyasztó tesztalanyok 73 százalékkal (8.8 vs. 5.1 lbs.) több izmot pakoltak magukra, mint a hagyományos tejsavó-fehérje formulát fogyasztó alanyok, és 340 százalékkal (8.8 vs. 2 lbs.) többet, mint a placebót fogyasztó alanyok!

A hat hét alatt a Nitro-Tech Hardcore Pro Series kulcsformuláját fogyasztó alanyok 143 százalékkal (34 vs. 14 lbs.) nagyobb fejlődést értek el fekvenyomásukban, mint a hagyományos tejsavó-fehérje formulát fogyasztó alanyok!

A TUDOMÁNY A NITRO-TECH HARDCORE PRO SERIES MÖGÖTT

A MuscleTech kutatócsoportja a sport-táplálékkiegészítés és teljesítményfokozás legelkötelezettebb úttörője! Minden egyes termék egy újabb lépés a tökéletesség irányába, és a Nitro-Tech Hardcore Pro Series sem kivétel! A MuscleTech kutatócsoportja ezúttal három forradalmi technológia felhasználásával alkotta meg a testépítés történelmének valaha létezett legtisztább és leghatékonyabb fehérjeformuláját:

  • Tri-Phase Filtration Technology: ULTRA-TISZTA FEHÉJE
  • Micro-Diffuse Technology: A KULCS IZOMÉPÍTŐ-HATÓANYAGOK TÖKÉLETES HASZNOSULÁSA
  • Nitrogen Retention Technology: MAXIMÁLIS NITROGÉN VISSZATARTÁS A MASSZÍV IZOMNÖVEKEDÉSÉRT

A három-fázisú szűrési technológia (Tri-Phasic Filtration Technology) az első kritikus eleme a Nitro-Tech Hardcore Pro Series felsőbbrendű formulájának! E speciális szűrési technológiai minden korábbinál tisztább végterméket eredményez, miközben tökéletesen konzerválja a tejsavó protein anabolikus tulajdonságait, mikro-frakcióit és strukturális jellemzőit! E forradalmi és egyedülálló filtrációs technológia három-fázisú szűrést jelent:

Mikrofiltráció:
melynek során a zsírtartalom kiszűrésével egy olyan végterméket nyerünk, mely tökéletes választás azoknak, akik zsírmentes növekedésre vágynak!
Ultrafiltráció:
melynek során tovább növeljük a fehérje-koncentrációt és eltávolítjuk a laktózt, ami javítja a termék felszívódását és problémamentessé teszi emésztését!
Metafiltráció:
a három-fázisú filtrációs technológia befejező lépése, melynek során minden egyéb nem kívánatos szennyeződést eltávolítunk. A végeredmény a Nitro-Tech Hardcore Pro Series ultra-tiszta fehérjerészecskéi.

A Nitro-Tech Hardcore Pro Series formulájának kifejlesztése után gondoskodnunk kellett a klinikailag igazolt hatékonyságú összetevők TÖKÉLETES felszívódásáról és hasznosulásáról.

A megoldás egy forradalmi mikro-partikulációs rendszer a Micro-Diffuse Technology! Ennek során a mikro-partikuláció segítségével a részecskeméret mikron méretűre csökkenthető, így maximalizálható a kulcsösszetevők felszívódása és hasznosulása!

A Nitro-Tech Hardcore Pro Series felszívódását néhány szabadalommal védett enzimkeverékkel tettük tökéletessé. Ez az Enzyplex, Nitroxen és Insulogen, melyek maximalizálják a Nitro-Tech Hardcore Pro Series egyedülálló fehérje- és aminosav-mátrixa, a SynthePro anabolikus hatását. A SynthePro komplex a létező legtisztább és leghatékonyabb tejsavó bázis mellett tartalmaz egy AminoFlex, AminoFX, AminoChain és AminoDrive nevű mátrixot is, melyek maximális nitrogén visszatartás, fehérjeszintézist és anabolizmust garantálnak! Minden 2 adagolókanál 10,000 mg-ot tartalmaz e hatóanyag-kombinációból, hogy az eredmény valóban extrém és minden eddiginél gyorsabb legyen!

A NITRO-TECH HARDCORE PRO SERIES - AZ IZOMÉPÍTÉS JÖVŐJE!

A MuscleTech kutatócsoportja közel egy évtizedet töltött kutatásokkal, termékfejlesztéssel és klinikai teszteléssel a Nitro-Tech egyedülálló formulájának megalkotásához. Ám nem álltunk meg! A kutatások és tesztelések tovább folytak, melynek eredménye egy megújult formula a Nitro-Tech Hardcore Pro Series lett! Egy komplett megoldás, ha masszív és zsírmentes izomnövekedésről van szó! Ha a testépítést valóban komolyan gondolod, akkor nem csupán magadban, de a fehérje-kiegészítődben is biztosnak kell lenned! Ezért alkottuk meg a Nitro-Tech Hardcore Pro Series-t!

Tudjuk azonban, hogy mindez nem elég! Ha egy fehérje-formula íze nem jó, akkor senki sem maradhat meg tartósan mellette. Lejárt a malterszerű, liszt-ízű fehérjék ideje! Mi tökéleteset akartunk és az íz sem lehet ez alól kivétel! Az ínycsiklandóan finom ízvilág ezért a Nitro-Tech Hardcore Pro Series kötelező kelléke. A MuscleTech kutatócsoportja a terület vezető szakembereivel összefogva végül olyan ízthatást produkált, mely a legfinomabb és leggazdagabb desszertekével vetekszik! Számtalan vak-összehasonlítás, laboratóriumi tesztelés és prototípus után, a MuscleTech kutatócsoportja e téren is egyedülállót alkotott. Garantáljuk, hogy a Nitro-Tech Hardcore Pro Series Téged is le fog nyűgözni!

Ajánlott adagolás:

Keverj el 1-2 adagolókanál Nitro-Tech Hardcore Pro Series-to 2-4 dl hideg vízben, vagy sovány tejben. A maximális eredmények érdekében fogyassz napi három 2 adagolókanala turmixot legalább 6 héten keresztül!

Egy adag 33 gramm, mely tartalmaz: Fehérje: 25g, Szénhidrát: 3g, Zsír: 1,5g. Fehérjéje nagyrészt tejsavó koncentrátumból kisebb részt izolátumból áll.

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2013-10-29
Szia,
Ajanlanad melle a Vitargo CRX-et?
Vagy a legjobb valasztas a Vitargo CRX melle?
Nitro Tech Hardcore Pro Series,100% Whey Protein Professional,100% Whey Protein Gold Standard?
Koszonom a valaszod!

válasz
2018-02-05
Szia!

Bizony hogy ajánlanám, de nem a Nitro Tech mellé. Inkább a 100% Whey Protein Gold Standard-ra szavazok, az általad felsoroltak közül ezzel a legütősebb a Vitargo CRX 2.0.

Vevővélemények

Nagyon jó kis kiegészítő, az íze különösen kitűnő
2012-08-10
2 dobozzal szedtem be belőle, jól megdobott a cucc erőben is és izomban is, persze keményen kell edzeni és a kajának rendben kell lenni. Nagyon jó kis kiegészítő, az íze különösen kitűnő :) Mindenkinek ajánlom!