Nitro Peak (1,8 kg)

 / 5.0 1 vélemény
Inner Armour Nitro Peak 1,8 kg
Ár: 14 565 Ft
Egységár: 8 091,67 Ft/kg
Nem rendelhető!


Termék más kiszerelései

Termékleírás összecsukása »

Nitro Peak

Tápláld az izomnövekedésed az Nitro Peak-kel!

Itt az idő, hogy megetesd azokat az éhes izmokat! Fontos, hogy megértsd, a protein nem tölti be a hormonok szerepét az izomfejlesztésben. A hormonok az „aktivátorok” a sejtek növekedésének stimulálásában, míg a protein az esszenciális makrotáplálék, ami szükséges tápanyagokat adja a sejtnövekedéshez, addig ugyanez az anabolikus izomrost-növelő táplálék és az anti-katabolikus táplálék az izomrost lebomlás ellen. Ez azt jelenti, hogy a protein izmot épít és megvédi az izmot a leépüléstől.

A fehérje kiegészítők nagyon hatásos proteinforrások, ebből eltávolították a nem fontos összetevőket. Különböző proteinforrások különböző tápértéket és mennyiséget képviselnek. Minden fajta módon és mértékben tartalmaz különböző hatású aminosavakat és peptideket (aminosav-láncolat). A Nitro Peak tartalmazza az optimális forrást, a leghatásosabb tápanyagokat, amelyek kialakítják a legmegfelelőbb anabolikus és antikatabolikus környezetet az izomnövekedés és gyógyulás szempontjából.

A fejlődési akadályokat meggátoltuk ennek a színtiszta fehérjének a hozzáadásával. Minden az általunk kifejlesztett tejsavó-koncentrátumon múlik. De nem mindegyik tejsavófehérje ugyanaz. Mi egy feledhetetlen ízvilágot teremtettünk a terméknek, ami lágy, krémes és kellemes illatú. Mindezek mellett magas szintű, makroalapú összetevők a legmodernebb technikával lettek kifejlesztve. Az ionkicserélődő, keresztáramló oldatok, beleérte olyan alacsony molekuláris tömegű di- és tripeptideket illetve közepes tömegű oligopeptideket, melyek gyorsan raktározódnak el és használódnak fel a kimerült izmaidban. Ezután az egyedülálló agglomerációs folyamataid által és az általunk kifejlesztett módszer segítségével lehetővé válik a protein azonnali felszívódása. Ezután add hozzá a „FlavoTECH” ízesítő anyagot és rendelkezel majd egy lenyűgöző ízű, könnyen keverhető anabolikus fehérjével.

Termékeinknek előnye itt még nem ér véget. A Nitro Peak ad egy nagy lőketet a béta-laktoglobin, alfa-laktalbumin(25%), laktoferrin és laktoperoxi szintjeinek. Ezek a létfontosságú proteinszármazékok nélkülözhetetlenek az optimális anabolikus növekedés és immunvédelem szempontjából. Semmiféle más tejsavó nem veheti fel a versenyt a proteinek egyedülálló formulájával, ami a Whey 6 Pounder™-ben található.

A profi atléták számítanak a Nitro Peak-re, ugyanis a bevitelével pozitívan hat az izomszövet növekedésére és regenerálódására. Az Nitro Peak a legjobb választás, ha egy olyan jóízű, krémes, kellemes állagú, proteinekben gazdag shaket szeretnél, ami segít kiépíteni a professzionális szárazizomzatod.

Termékleírás összecsukása »


Kérdések

Kérdés
2009-04-09
Üdv! az volna a kérdésem h hány gram egy adag és hány gram CH-t valamint fehérjét tartalmaz?Válaszát elöre is köszönöm!

válasz
2009-04-09
3g szénhidrátot, és 24g fehérjét tartalmaz. Egy adag 30g (egy mérőkanál).

Vevővélemények

Az egyik legjobb protein készítmény, amit valaha használtam
2011-02-16
Az egyik legjobb protein készítmény, amit valaha használtam. Az oldódása tökéletes, az ízére sem lehet panasz, és a minőségére sem. Sajnos a minőségnek ára van.


A nutritional infok úgy látom itt nincsenek meg, ezért leírom őket: 1 adag = 1 kanál = 32 gramm (1 dobozban, ami 2270 grammos 71 adag van) 1 adag energiatartalma: 534 kJ = 117 kcal. 24 g protein, 1 g zsír, 3 g CH, ebből 2g cukor, Dietary fiber 1g, Sodium: 60 mg, Potassium: 163 mg. Elvileg Kanadában gyártják.