All Natural Elite Whey (2,268 kg)

 / 4.8 4 vélemény
Dymatize All Natural Elite Whey 2,268 kg
Ár: 19 550 Ft
Egységár: 8 619,93 Ft/kg
Nem rendelhető!


Termék más kiszerelései

Termékleírás összecsukása »

Dymatize All Natural Elite Whey Protein

A Dymatize All Natural Elite Whey Protein a ma kapható legtisztább tejsavó-fehérje formula!

Nem tartalmaz semmiféle mesterséges ízesítő- és édesítőszert, MSG-t, aszpartamot, transzzsírsav és hozzáadott cukrot, miközben minden egyes adagja 25 gramm extra magas minőségű proteint biztosít az ínycsiklandóan finom íz mellett!

Az All Natural Elite Whey Protein a legmagasabb biológiai értékű fehérje források keveréke:

Extra magas minőségű ioncserélt tejsavófehérje izolátum: az elérhető legmagasabb fehérje tartalmú forrás, nélkülözve minden mást, amire nincs szükségünk!

Keresztirányú ultraszűrt tejsavófehérje koncentrátum: a keresztirányú ultraszűrés egy védjeggyel védett eljárás, amelynek eredményeképp nyert fehérjekoncentrátum tökéletesen megőrzi a tejsavó bioaktív frakcióit. Tartalmazza azokat a di-, tri- és oliga-peptideket amelyek a tejsavót a legmagasabb biológiai értékű fehérjeforrássá teszik.

Az All Natural Elite Whey Protein kizárólag tejsavó-fehérjét tartalmaz, amely a legmagasabb biológiai értékkel rendelkező fehérje forrás. Kiemelkedően magas BCAA azaz elágazó láncú aminosav tartalma testépítő szempontból a legelőnyösebb fehérjeforrása teszi. Elősegíti a glutathion termelődését, így erősíti az immunrendszert. Olyan bioaktív quadrapeptidet tartalmaz, amelyek javítják a szív- és érrendszer egészségét. A laktokinin, egy hatékony ACE inhibitor, s így vérnyomás csökkentő hatású. Opioid-szerű hatást kiváltó peptid tartalma révén fájdalomcsillapító hatású, de tartalmaz antitrombitikus (vérrögképződés gátló hatású), kolesztterinszint-csökkentő hatású peptideket is.

Könnyebben emészthető és gyorsabban ürül a gyomorból és szívódik fel a vékonybélből, mint bármely más protein formula. Az eredmény nagymérvű és gyors aminosav beáramlás, ami alapvető jelentőségű lehet egy kimerítő edzés utáni regenerációhoz.

Adagolás:

Keverj el 1 adagolókanál azaz 34g port 2,5 dl hideg vízben vagy sovány tejben. A tökéletes oldódás érdekében használj shakert vagy turmixgépet!

Termékleírás összecsukása »


Kérdések

Kérdés
2015-02-10
Üdv!
Ez lehet, hogy hülyén hangzik, de az egyik haverommal ezen a fehérjén nagyon gondolkozunk, mivel édesítőszermentes.Célunk a vékony, szálkás test, ettől a fehérjétől ugye nem leszunk nagyon, hatalmasok,hanem maradhatunk tőle vékonyak ugye?

válasz
2015-02-11
Szia!

Egyik fehérjétől sem leszel hatalmas. Ez táplálék.

Vevővélemények

Kellemes felüdülés
2015-06-22
Nagyon megfogott a termék, már az első korty után, mivel nem volt azaz érzés, mint amikor más termékeket fogyasztok, nem volt mű érzése, és az is hogy tényleg nincs benne cukor, nagyon mámorító volt. Más oldalról: nagyon könnyen és gyorsan oldódik, nincsen vele probléma.