All Natural Elite Whey (0,934 kg)

 / 5.0 1 vélemény
Dymatize All Natural Elite Whey 0,934 kg
Ár: 9 890 Ft
Egységár: 10 588,87 Ft/kg
Nem rendelhető!


Termék más kiszerelései

Termékleírás összecsukása »

Dymatize All Natural Elite Whey Protein

A Dymatize All Natural Elite Whey Protein a ma kapható legtisztább tejsavó-fehérje formula!

Nem tartalmaz semmiféle mesterséges ízesítő- és édesítőszert, MSG-t, aszpartamot, transzzsírsav és hozzáadott cukrot, miközben minden egyes adagja 25 gramm extra magas minőségű proteint biztosít az ínycsiklandóan finom íz mellett!

Az All Natural Elite Whey Protein a legmagasabb biológiai értékű fehérje források keveréke:

Extra magas minőségű ioncserélt tejsavófehérje izolátum: az elérhető legmagasabb fehérje tartalmú forrás, nélkülözve minden mást, amire nincs szükségünk!

Keresztirányú ultraszűrt tejsavófehérje koncentrátum: a keresztirányú ultraszűrés egy védjeggyel védett eljárás, amelynek eredményeképp nyert fehérjekoncentrátum tökéletesen megőrzi a tejsavó bioaktív frakcióit. Tartalmazza azokat a di-, tri- és oliga-peptideket amelyek a tejsavót a legmagasabb biológiai értékű fehérjeforrássá teszik.

Az All Natural Elite Whey Protein kizárólag tejsavó-fehérjét tartalmaz, amely a legmagasabb biológiai értékkel rendelkező fehérje forrás. Kiemelkedően magas BCAA azaz elágazó láncú aminosav tartalma testépítő szempontból a legelőnyösebb fehérjeforrása teszi. Elősegíti a glutathion termelődését, így erősíti az immunrendszert. Olyan bioaktív quadrapeptidet tartalmaz, amelyek javítják a szív- és érrendszer egészségét. A laktokinin, egy hatékony ACE inhibitor, s így vérnyomás csökkentő hatású. Opioid-szerű hatást kiváltó peptid tartalma révén fájdalomcsillapító hatású, de tartalmaz antitrombitikus (vérrögképződés gátló hatású), kolesztterinszint-csökkentő hatású peptideket is.

Könnyebben emészthető és gyorsabban ürül a gyomorból és szívódik fel a vékonybélből, mint bármely más protein formula. Az eredmény nagymérvű és gyors aminosav beáramlás, ami alapvető jelentőségű lehet egy kimerítő edzés utáni regenerációhoz.

Adagolás:

Keverj el 1 adagolókanál azaz 34g port 2,5 dl hideg vízben vagy sovány tejben. A tökéletes oldódás érdekében használj shakert vagy turmixgépet!

Termékleírás összecsukása »


Kérdések

Kérdés
2013-09-01
szia! ez a termék az elit wheytól csak az édesítőben különbözik?

válasz
2013-09-02
Szia!

Részben. Ebben nincsen mesterséges édesítőszer, csak sztívia. Ezen kívül nem tartalmaz semmilyen más adalékanyagot, így pl. guargumit sem, ami a turmix állagát javítaná.

Vevővélemények

szuper
2015-05-13
kiváló íz (vaníliás), jól oldódik, nincs benne semmi műanyag és.. amerikai ;-)