Animal Whey (0,128 kg)

 
Animal Pak Animal Whey 0,128 kg
Ár: 2 990 Ft
3 190 Ft
Megtakarítás:200 Ft 6%
Egységár: 23 359,38 Ft/kg
Nem rendelhető!


Termék más kiszerelései

Termékleírás összecsukása »

Animal Whey

Három évtizednyi sikeres piaci jelenlét után az ANIMAL úgy döntött, előállítja saját fehérjepor termékét.
Miért most?
Mert most látták úgy a fejlesztők, hogy azt a minőséget tudják produkálni, amelyet a többi termék kapcsán a vásárlók már megszoktak és megszerettek.

Az ANIMAL WHEY egy fehérjekeverék, mely tejsavó fehérje izolátumot, tejsavó fehérje koncentrátumot, illetve emésztést elősegítő enzimeket, papaint és bromelaint tartalmaz. Könnyen oldódik, íze nagyszerű, így fogyasztása öröm és nem kellemetlen teher. A legalapvetőbb táplálékkiegészítő, végre az ANIMAL égisze alatt.

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2019-01-19
Sziasztok!
Az egyik lány ismerősöm most szeretne elkezdeni edzeni, 20 éves, 2 éve cukorbeteg (1. típus). Tőlem kért tanácsot, viszont az étrend- és edzésterv összeállítása előtt szeretnék tőletek egy kis segítséget kérni. Mik azok a szempontok, amiket figyelembe kell vennem az étrend- és edzésterve összeállításánál? Az étrendnél a makronutriensek arányát milyen számok alapján érdemes számolnom? Az edzésterv megírásánál melyik aerob mozgásformát ajánlanátok kezdésnek, illetve ez- és a súlyzós edzés mennyi ideig tartson alkalmanként? Az edzés alatti aminosav, és az edzés utáni fehérje mehet ugyanúgy ahogy egy nem cukorbeteg embernél, vagy itt is van valamilyen szempont amit figyelembe kell vennem? Válaszotokat előre is köszönöm!

válasz
2019-01-28
Szia!

A legjobb az lenne, ha felkeresnétek egy szakembert, az ilyen esetekben dietetikus kellene. Ha kezdő valaki, akkor mindenképp a LISS kardió kellene, vagyis hosszan tartó, de lassú tempójú mozgásforma: bringa, sétálás, elliptikus tréner. Akár 60 perc egyiken, akár úgy, hogy 20-20-20 perc mindegyiken, ez utóbbival kicsit élvezetesebb az edzés. A súlyzós edzés tartson 1 óránál rövidebb ideig, fél perces pihenőkkel, persze nem szabad, hogy lihegjen. HA súlyzózás és aerob is van, akkor az aerobot súlyzózás után kell végezni, olyankor elég 15-20 perc is. Pihinapon viszont legyen meg a 60 perc aerob. Később mehet a HIIT is.
Edzésterv, egyéb tudnivalók bővebben: Komplett edzésterv a bombaformáért!
Érdemes lenne cukormentes verziókat választani: Iso Whey Zero.
BCAA Flash Zero

Vevővélemények