Whey Pure Fusion Protein (4 kg)

 / 4.9 9 vélemény
Amix Whey Pure Fusion Protein 4 kg
Ár: 27 900 Ft
Egységár: 6 975,00 Ft/kg
Nem rendelhető!


Termék más kiszerelései

Termékleírás összecsukása »

Pure Whey Fusion Protein

Tejsavó-fehérje, 75-76% proteint tartalmaz

Az Amix™ Whey Pure Fusion Protein egy csúcsminőségű tejsavó-fehérje, amely kitűnő ízével és maximális minőségével tűnik ki. 75-76% proteint tartalmaz, amelyet a legmodernebb alacsony hőmérsékletű ultraszűrős folyamattal állítottak elő, s amely rendkívül tiszta és nagyon jó minőségű tejsavó-fehérje proteint (WPC), izolátumot (WPI) és a tejsavó hidrolizátot tartalmaznak, biztosítva a magas biológiai értéket. Az emberi szervezet részére a tejsavó-fehérje nagyon gyorsan emészthető, és képes gyorsan leállítani a katabolikus folyamatokat és megindítani a fehérje-szintézist a szervezetben. Aszpartámot nem tartalmaz! A még jobb emésztés biztosított a benne található DigeZyme® növényi enzimkomplex készítménynek köszönhetően!

Javasolt adagolás:

Egy mérőedény tartalma megközelítőleg 25 g.

A napi fehérjeszükséglettől függően 1-3 x naponta fogyasszunk egy mérőedénynyi mennyiséget az étkezések között, felhígítva 180-250 ml hideg vízben vagy zsírszegény tejben.

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2014-07-21
Szia! Ez mivel jobb mint a sciteces wpp? Ugyanolyan árban van és még nem is ismert márka.

válasz
2014-07-22
Szia!

Nem jobb. Nagyjából azonos súlycsoportban mozog a kettő.

Vevővélemények

Jó!
2016-02-18
Predator helyett ilyet rendeltem, mert ebben a leírás szerint magasabb a fehérje tartalom. Az előbb említett másik fehérjéhez hasonlóan ennek is van egy kis pirított mácsik szerű íze, de meg lehet szokni. Milyen zokni? Mindenesetre érdemes kipróbálni, mert az ára nem olyan vészes.