Whey Pure Fusion Protein (2,3 kg)

 / 5.0 2 vélemény
Amix Whey Pure Fusion Protein 2,3 kg
Ár: 16 510 Ft
Egységár: 7 178,26 Ft/kg
Nem rendelhető!


Termék más kiszerelései

Termékleírás összecsukása »

Pure Whey Fusion Protein

Tejsavó-fehérje, 75-76% proteint tartalmaz

Az Amix™ Whey Pure Fusion Protein egy csúcsminőségű tejsavó-fehérje, amely kitűnő ízével és maximális minőségével tűnik ki. 75-76% proteint tartalmaz, amelyet a legmodernebb alacsony hőmérsékletű ultraszűrős folyamattal állítottak elő, s amely rendkívül tiszta és nagyon jó minőségű tejsavó-fehérje proteint (WPC), izolátumot (WPI) és a tejsavó hidrolizátot tartalmaznak, biztosítva a magas biológiai értéket. Az emberi szervezet részére a tejsavó-fehérje nagyon gyorsan emészthető, és képes gyorsan leállítani a katabolikus folyamatokat és megindítani a fehérje-szintézist a szervezetben. Aszpartámot nem tartalmaz! A még jobb emésztés biztosított a benne található DigeZyme® növényi enzimkomplex készítménynek köszönhetően!

Javasolt adagolás:

Egy mérőedény tartalma megközelítőleg 25 g.

A napi fehérjeszükséglettől függően 1-3 x naponta fogyasszunk egy mérőedénynyi mennyiséget az étkezések között, felhígítva 180-250 ml hideg vízben vagy zsírszegény tejben.

Termékleírás összecsukása »Kérdések


Vevővélemények

Banános ízűt rendeltem, nagyon finom, rá lehet függni
2014-12-16
Hosszas keresgélés és összehasonlítgatás után választottam ezt a fehérjét, azért esett erre a választás, mert tele van esszenciális és nem-esszenciális aminosavval, nem kell külön BCAA-t vennem. Ár-érték arányban szerintem a legjobbak közt van, hiszen kb 90 adag van a 2.3 kg-s kiszerelésben és 3 hónapra ** ezer forint smafu egy minőségi tejsavó fehérjéért. (Dupla adaggal is másfél hónapig kitart, napi 36 gramm fehérjével számolva).


Oldódás tekintetében kiváló, robotgéppel szoktam egy nagyobb pohárban megcsinálni, kb 3 másodperc alatt tökéletes sima és krémes :)


Banános ízűt rendeltem, nagyon finom, rá lehet függni :D


Csak azt sajnálom, hogy itthon eléggé ismeretlen gyártó... pedig nem csak a Scitec meg a Biotech létezik gyerekek :)