Brutus Energy Shot (20x60 ml)

 / 5.0 2 vélemény
Nutrend Brutus Energy Shot 20x60 ml
Ár: 11 000 Ft
Egységár: 550,00 Ft/xml
Nem rendelhető!


Termékleírás összecsukása »

Nutrend Compress Brutus Energy Shot

Egy új stimuláló termék speciális csomagolásban.

Porszerű L-Tirozinos készítmény speciális iker-rekesz fedéllel (speciális két részes kialakítás), melynek köszönhetően közvetlenül a felhasználás előtt lehet összekeverni a hatóanyagokat, és így biztosítja a hatékonyabb stimuláló hatást az izmok számára. Termék összetevői rendkívül aktív anyagok, L-Tirozin speciális aminosav, növényi kivonatok és vitaminok.

NEM TUDSZ ELFÁRADNI! KITOLJA A FÁRADÁST, NÖVELI A TELJESÍTMÉNYT AKÁR 12 ÓRÁN ÁT!

A Brutus Energy Shot abszolút összetételének köszönhetően páratlan a piacon! Hatékonyan gyorsítja a fizikai és mentális regenerálódást, csökkenti a pszichológiai stresszt és védi az izomzatot (anti-katabolikus hatás). Alkalmas intenzíven edző sportolók számára!

Úgy tervezték, hogy feltöltse a szervezetet hosszútávon a szükséges mennyiségű és minőségű eneriával.

A termék L-Tirozin összetevője egy olyan aminosav, amely elősegíti a mentális teljesítmény javulását és javítja hangulatunkat is.

Energizálás 12 órán keresztül!!!

Összetétel: taurin, ginzeng, koffein, L-tirozin, L-karnitin, szinefrin, flavonok, B2, B3, B5, B6, C, vitaminok, keserűnarancs (Citrus aurantium) növényi kivonat, yerba mate kivonat, Withania somnifera kivonat, Ginkgo biloba.

Felhasználása:

Leterhelt szervezet esetén és ha már a hagyományos stimulátorok nem segítenek. Maximum egy fiola naponta. a termék erős stimuláló hatású, nem tanácsos késő délutáni vagy esti órákban használni!

Használata: távolítsa el a biztonsági zárat, nyomja le a felső részt (ami kiszakítja az ikerfedelet, és a speciális por beleesik az alsó részbe), majd rázza össze a terméket. Felbontás után azonnal fogyasztandó.

Figyelem! Mivel magas koncentrációjú hatóanyagokat tartalmaz, fel nem oldódott részecskék láthatóak felrázás után. Ez természetes jellemzője a terméknek, ez nem tekinthető hibának.

Termékleírás összecsukása »Kérdések


Vevővélemények

nem csalódtam
2013-07-20
Nos, 3 adag erejéig találkoztam a termékkel... és nem csalódtam (Nutrend jókat hoz).


A történet része, hogy napi 4 óra alvás kivesz valamit az emberből, gondoltam megküldöm a rendszert, és ébredés után feltörtem egy adagot (fáradtan kész művészet volt rájönni, mit is csinálok egyáltalán) és a hatása:


- ez az ital nem vitatkozik veled


-ébren leszel, ha tetszik, ha nem


-koncentráció egyben, energiaszint(érzet) felmegy, erőben is hasonlóképp mintha normális emberhez méltó alvásokhoz lett volna szerencsém


kontra: másnap még ergyább az ember ha nem alszik... vagy megihat még egy ilyet :)