Endorush (db)

 / 5.0 3 vélemény
BSN Endorush db
Ár: 490 Ft
Nem rendelhető!


Termék más kiszerelései

Termékleírás összecsukása »

Endorush

A BSN edzés előtti energizáló formulája!

Az Endorush egy olyan edzés előtti energizáló, mely nem csak a hobbista sportolóknak, de még az élsportolóknak is ajánlott, ha az edzésen az extra teljesítmény elérése a cél.

Az Endorush-ban csak bizonyítottan működő, szabadalmaztatott eljárással készült összetevők vannak, amelyek extra energiát, jobb teljesítményt és jobb bedurranást biztosítanak az edzésekhez.

Főbb összetevők:

  • 3 gramm kreatin-monohidrát
  • 1 gramm kreatin-nitrát
  • 1,6 gramm Béta-Alanin( CarnoSyn®)
  • 1,5 gramm L-Arginin
  • 1,5 gramm L-Citrullin

Adagolás

Keverj össze egy adagolókanál Endorush port kb. 150-180 ml vízben, és idd meg 15-30 perccel edzés előtt. Hogy elkerüld a kiszáradást, figyelj oda az edzés közbeni megfelelő folyadékbevitelre.

Figyelmeztetések

Mindent összetevőt nézve egy adagban összesen 300 mg koffein található.

Gyógyszer szedése mellett kérdezd meg az orvosod, hogy szedheted-e a terméket. 18 éves kor alatt, terhesség esetén, szoptatáskor, koffein-, béta-alanin-, vagy niacin érzékenység esetén a terméket NEM ajánlott fogyasztani. A termék szedése mellett kerülni kell a kávéfogyasztást.

Termékleírás összecsukása »Kérdések


Vevővélemények

2011-12-21
A reklámszöveg teljes mértékben megfelel a valóságnak! - legteljesebb fizikai és szellemi teljesítményfokozó, közérzetjavító formula- (!!!!) egyik percről a másikra szó szerint egyszerre akarod az összes súlyt használni a teremben, a kedved másodpercek töredéke alatt fokozza pozitív irányba, pulzus nem szalad el, elég jól bedurrant, de hihetetlen, pont jókor próbáltam ki, a napokban eléggé punnyadt voltam, hatalmas nagyot dobott a hangulatomra. 10/10