Szorítórugó versenyrúdra (pár)

 / 3.0 2 vélemény
Steelflex Szorítórugó versenyrúdra pár
Ár: 1 780 Ft
3 190 Ft
Megtakarítás:1 410 Ft 44%
Szín:
króm
Darabszám:
Kosárba teszem


Termékleírás összecsukása »

Szorítórugó versenyrúdra

A Steelflex rudakat szorító nélkül áruljuk (sokan az edzőteremben, és még többen otthon, nem használnak szorítót, vagy több rúdhoz használják ugyanazt a szorítót). Szükség esetén külön vásárolható rugós szorító a rudakhoz.

Technikai adatok:

  • krómozott
  • nagy, széles füllel, a könnyebb kézi nyitás érdekében
  • 50mm-es rudakhoz!!!
  • Szélesség: 13 cm

A termék kódjai: OC-06 és RC-06. Rugós szorító, mely összenyomásra tágul A rúdak végére kell tenni a tárcsák biztonságos rögzítése miatt.

Termékleírás összecsukása »


Kérdések

Kérdés
2017-05-22
Én arra gondoltam, hogy mikor megyek melózni és előtte edzettem (délutános vagy éjszakás hét) akkor meló előtt illetve közben is kortyolgatom, és fejben is odatesz meg a fizikai teljesítőképességem is rendben lesz. Esetleg merjem ajánlani munkatársamnak aki velem ellentétben nehéz fizikai munkát végez? Kérdezte tőlem tudok-e valamit amitől visszajön egy kis energia nem lesz olyan fáradt műszak végére, nos valami hasonlóban gondolkoztam neki is. Véleményetek van a kettőnk megoldására, melyikünknek érdemesebb ezt? (én igazából edzéshez használnám, és így is úgy is veszek mert nagyon bejött)

válasz
2017-05-26
Szia!

Jó ötlet, ha nem akarja halálba pörgetni magát, akkor jó lesz!

Vevővélemények

Egyszerűen jó
2018-08-12
Lassan két éve használom és nekem idáig semmi bajom nem volt vele.Erős, de gyorsan rá lehet rakni a rúdra és rendesen megtartja a tárcsákat.Nem gyengült el és nem csúszkál a rúdon. Ruilin Rising franciarúd-hoz használom és teljesen meg vagyok vele elégedve.