Bokasúly, változtatható (pár)

 / 5.0 1 vélemény
Everlast Bokasúly, változtatható pár
Ár: 15 990 Ft
Nem rendelhető!


Termékleírás összecsukása »

Bokasúly, változtatható terheléssel

Tépőzárral rögzíthető, kivehető súlyokkal, 2x2,26 kg.

Termékleírás összecsukása »


Kérdések

Kérdés
2014-02-04
Heló. Lehet hogy hülye kérdés, vagy ti nem foglalkoztok ilyenekkel. (Bár eddig még minden kérdésre válaszoltatok és igazából a termékhez kapcsolódik) De ezt lehetne hordani a minden napokban? Úgy értem hogy reggel felvenném minden nap és csak este venném le elalváskor.
Igazából gyorsaság növelésre szeretném használni (ezt is és a csukló súlyt is). Mi a véleményetek róla? Már utána is jártam, hogy lehetséges-e vagy nem. Valahol azt olvasom, hogy rontja az ízületeket, valahol azt, hogy nem. Hát én nem tudom de szerintem ugyan olyan hatást keltene mintha 3kg-al nehezebb lennék, ami pedig véleményem szerint nem roncsolja az ízületeket.
Ha ez a megoldás nem jó gyorsaság növelésre, akkor tudnátok ajánlani valami mást?

válasz
2014-02-05
Szia!

Egy idő után (elég hamar) hozzászoknál, sok perspektíva igazából nincs a dologban. Nem tudom, milyen értelemben szeretnéd a gyorsaságodat növelni, vagy milyen sportágban, de kosárnál pl. klasszikus a a medicinlabdával dobálás, utána olyan könnyen kezelhető a bogyó, hogy ihaj. Hasonló módszerekben gondolkodj, de ne terheld magad folyamatosan.

Vevővélemények

Teljesen korrekt kis cucc :)
2013-06-08
3 hónapja használom, nincs vele semmi probléma, nem jött szét, súlyt is könnyedén lehet cserélni, kényelmes is, teljesen korrekt kis cucc :)