Karate ruha Kata (kit.)

 
Best Sport Karate ruha Kata kit.
Ár: 4 985 Ft
18 990 Ft
Megtakarítás:14 005 Ft 74%
Méret:
190 cm
Szín:
fehér
Darabszám:
Kosárba teszem


Termékleírás összecsukása »

Karate ruha Kata

<>pWKF által ajánlott, WKF approved kata ruha. Nehézsúlyú, 14 uncia/m2 anyagvastagságú karateruha. Alapanyaga kizárólag a Best Sport cég számára kifejlesztett kiváló minőségű, pamut. Az alkalmazott technológia nagyon jó tartású vastag, mégis kellemes viseletű ruhát eredményez. Kata bemutatása közben így nagy mozgásszabadságot ad, miközben szinte egybeolvad a testtel és segít abban, hogy a koncentráció csak a mozgásra összpontosulhasson.

A szabás és a tervezés a japán tradíciókat és a mai kor követelményeit egyesíti. A ruha rövidített kabátujjal és nadrágszárral készül. A nadrág alja, a kabátujj és a kabát alja is tíz soros, pontosan kivitelezett varrással készült. Így a ruha már a megjelenésével is sugallja a külső mögött álló minőséget. Nadrágja a gumis-megkötős derékrésznek köszönhetően végig stabil marad.

A kabát hajtókája öt soros varrással rögzített, speciális szerkezetű. A tervezők így kiváló tartást értek el, ami nemcsak a hajtókán érezhető, hanem az egész kabát tartására is kihat, ezzel is biztosítva az egyedi minőséget.

A vállövnél lévő belső betét nincs a ruhához rögzítve, így jobban elvezeti az izzadtságot, amely ezen a területen fokozottan jelentkezik.

A ruhának öv nem tartozéka.

Termékleírás összecsukása »


Kérdések


Vevővélemények