Creatine Micronized 200mesh (60 kap.)

 / 4.0 1 vélemény
Trec Nutrition Creatine Micronized 200mesh 60 kap.
Ár: 1 080 Ft
Egységár: 18,00 Ft/kap.
Darabszám:
Kosárba teszem


Termék más kiszerelései

Termékleírás összecsukása »

Creatine Micronized 200 Mesh (60 kapszula)

A Creatine egy olyan anyag, mely segíti az erőnövelést, növeli az izomtömeget (anabolikus effektus). Ezen kívül indirekt módon hozzájárul a test regenerációjához, javítva a nitrogén egyensúlyt, és eltolva a protein redukciót (anti-katabolikus effektus). A megfelelő használatnak köszönhetően 10-20%-os erőnövelés és 3-5 kg tiszta testtömeg növelés érhető el. A kreatin használata kb. 50%- al növeli meg annak koncentrációját az izmokban. Ez egy sor reakciót vált ki, ami az izomcellákat arra serkenti, hogy több vizet kössenek meg (1g kreatin kb. 50g vizet köt meg). Az sejtek térfogat növelése a sejtközi nyomás megváltozásához vezet, amelyet a tested úgy érzékel mint anabolikus jelet, így veszi rá az izmokat a növekedésre. A legjobb hatás eléréséért kombináld a kreatint egyszerre proteinnel vagy protein-szénhidrát kiegészítővel, L-glutamin peptiddel, L-glutaminnal, HMB-vel vagy aminosavval. Ez a kreatin a legnagyobb tisztaságú és abszorpciós-képességű kreatin.

AJÁNLOTT HASZNÁLAT:

I. Töltési fázis: 1. és 2. nap – 30 kapszula (6 x 5 kap.), 3. nap – 25 kapszula (5 x 5 kap.), 4. nap – 20 kapszula (4 x 5 kap.), 5. nap – (3 x 5 kap.).

II. Fenntartási fázis: 6.-tól a 42. napig; Vegyél be 4–8 kapszulát kétszer egy nap. Edzés napon: az első dózist vedd be 30 perccel az edzés előtt, a másodikat rögtön edzés után. Edzés nélküli napon: az elsőt azonnal felébredés után, a másodikat délben.

III. Pihenő fázis: 3–4 hét kreatin használat nélkül. A kreatin dózist éhgyomorra vedd be, lehetőleg (30g) dextrózzal.

Termékleírás összecsukása »Kérdések


Vevővélemények

kezdőknek tökéletes!
2014-10-30
nekem minimálisan segített az erő növelésben de nem teljesen! kezdőknek tökéletes!