Crea9 Xtreme (30 kap.)

 
Trec Nutrition Crea9 Xtreme 30 kap.
Ár: 1 750 Ft
Egységár: 58,33 Ft/kap.
Nem rendelhető!


Termék más kiszerelései

Termékleírás összecsukása »

Crea9 Xtreme

  • Kreatinnal a maximálisan betöltött izmokért
  • Extrém erő és izomtömeg növekedés
  • Kilenc különböző típusú könnyen felszívódó kreatin

A CREA9 XTREME egy innovatív, kivételes anabolikus és ergogenetikus potenciállal rendelkező kreatin-komplex. Kilenc hihetetlenül magas biológiailag aktív fajtájú kreatin kombinációja, egyetlen termékben,mely sokkal könnyebbé teszi az izmok aktív kreatinnal történő gyors és hatékony betöltését. Ennek eredményeként az ATP reszintetizálása sokkal hatékonyabban történik meg, tehát az izomszöveteket többlet energiával tölti be, hogy azok intenzívebben dolgozhassanak. A CREA9 XTREME segít a hihetetlenül erős, zsírmentes, száraz izomzat építésében.

CREA9 HYPER FUSION

Kkreatin-citrát, tri-kreatin-malát, kreatin-monohidrát, kreatin-nitrát, kreatin-hidroklorid, kreatin-glukonát, kreatin-etil-észter, kreatin-alfa-ketoglutarát, kreatin-orotát.

Ajánlott használat

Fogyassz naponta 2 adagot (3 kapszulát), körülbelül 300 ml vízzel. Edzésnapon az első adagot körülbelül 30 perccel az edzés előtt, a másodikat rögtön utána. Pihenőnapon az első adagot ébredés után, a másodikat lefekvés előtt fogyaszd el.

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2016-03-03
Hello, kérdésem az volna, hogy ér valamit, hogyha tiszta creatin monohidráttal együtt szedem? eddig nem igazán éreztem változást a sima monohidráttól ezért is gondoltam valami több vagy másfajta kreatin kellene esetleg, köszi

válasz
2016-03-04
Szia. Hát, igazából nem kell ezt monohidrát mellett szedni, szedheted magában is. De szedheted mellé is. Van akinek a sima mono nem válik be - de van olyan is, akinek egyáltalán, egyik fajta sem, de ez azért ritka :)

Vevővélemények