Protected Creatine Concentrate (144 kap.)

 / 4.5 11 vélemény
Scitec Nutrition Protected Creatine Concentrate 144 kap.
Ár: 3 990 Ft
Egységár: 27,71 Ft/kap.
Nem rendelhető!


Termékleírás összecsukása »

PROTECTED CREATINE CONCENTRATE

A legkoncentráltabb kreatin, gyomorsaválló, késleltetett felszívódást biztosító kapszulákban

10%-al több, tiszta kreatin grammonként mint bármely más kreatin típusnál

A PROTECTED CREATINE CONCENTRATE biztosítja a legkoncentráltabb kreatint, gyomorsaválló, késleltetett felszívódást biztosító, vegetáriánus kapszulákban. Ezek a növényi alapú, speciális kapszulahéjak az érzékeny aktív hatóanyagok optimális szállítására lettek tervezve. Kreatinforrásunk, standardizáltan, 10%-kal több tiszta, elemi kreatint biztosít grammonként, mint bármely más kreatin típus – ez azt jelenti, hogy több olyan kreatint kapsz, amely ténylegesen dolgozni is fog a szervezetedben. Jellemzően a kreatin HCI-nak csak 75%-a kreatin, tehát a PROTECTED CREATINE CONCENTRATE 23%-al több kreatint biztosít számodra grammonként. A kreatin a PROTECTED CREATINE CONCENTRATED által biztosított dózisban (legalább napi 3 gramm) tudományosan igazoltan fokozza a teljesítményt a sorozatos, rövid ideig tartó robbanékony erőkifejtésekkel járó, nagy intenzitású gyakorlatok végzésénél, mint amilyen például a súlyzós edzés vagy az intervallum kardió edzés.*

A „védelmező kapszula” hatóanyagszállító rendszer a sav-ellenálló kapszulahéjakon alapszik, amelyek csak a bélrendszerben bocsájtják ki a tartalmukat, így az ott szívódik fel és nem a gyomorban. Ezek a kapszulák mérséklik a hatóanyagok károsodásnak való kitettségét az üres gyomorban, segítenek megvédeni a hatóanyagokat a savas közegben. Emellett ezek a kapszulák megóvják az értékes hatóanyagokat a nedvességtől tárolás közben.

* Az Európai Élelmiszer-biztonsági Hatóság (EFSA) által tudományosan bizonyított, és az Európai Bizottság (EC) által engedélyezett állítások.

Adagolási javaslat

Naponta 5 db Protected Creatine kapszula bevétele javasolt étkezés közben.

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2018-08-06
Szia! Annyi kérdésem lenne, hogy 5 kapszulában pontosan hány gramm kreatin van? Súlyzós edzést végzek minden nap. E termék mellé szedek 100% Whey Protein-t, illetve multit. Esetleg lehet e emelni 5 kapszuláról 10-re vagy szükségtelen? Azt még hozzá tenném, hogy kiváló termék.

válasz
2018-08-06
Szia

3038 mg tiszta kreatint tartalmaz. Szóval lehet emelni a mennyiséget.

Vevővélemények

Jó :)
2015-07-07
Nálam bevált, ár-érték arányban tökéletes. Teszi a dolgát, bár én a kapszula méretével eleinte nehezen barátkoztam aztán, megszoktam már :) Ebéd közben veszem be, aztán várok egy órát, majd edzés. Jobban bírom tőle, nehezebben fáradok. Előtte kreatin port fogyasztottam, annak az ízét nem igazán preferáltam, így maradt ez, és be is vált :)
Nagyszerűen hozza az erőt
2016-10-18
Kiváló termék. Megtorpantam a fejlődésben és ezért gondoltam kipróbálom. Kifejezetten tetszett, hogy étkezés közben kell szedni nem kell előtte 20 perccel. 4-5 hét eltelte után kezdtem érezni, hogy edzésről edzésre erősebb vagyok, nagyobb súlyok, több ismétlés. Napi 5 kapszulát szedtem, 2 reggel, 1 délben, 2 vacsoránál.