Creatine Caps (250 kap.)

 / 5.0 2 vélemény
Scitec Nutrition Creatine Caps 250 kap.
Ár: 5 880 Ft
6 190 Ft
Megtakarítás:310 Ft 5%
Egységár: 23,52 Ft/kap.
Darabszám:
Kosárba teszem


Termék más kiszerelései

Termékleírás összecsukása »

Creatine caps

Tiszta kreatin monohidrát

A kreatin egy nitrogéntartalmú szerves sav, amely megtalálható a gerinces élőlényekben. A testben fellelhető kreatin körülbelül 95%-a a vázizomzatban található. Ezek a sejtek több kreatint tudnak tárolni, mint amennyit a napi étrendünkön keresztül be tudunk vinni, valamint amennyit a testünk elő tud állítani. Azáltal, hogy kreatinnal egészíted ki az étrendedet, izmaid több kreatint tudnak visszatartani.

A kreatin napi 3 g-os dózisban tudományosan igazoltan fokozza a teljesítményt a sorozatos, rövid ideig tartó robbanékony erőkifejtésekkel járó, nagy intenzitású gyakorlatok végzésénél, mint amilyen például a súlyzós edzés vagy az intervallum kardió edzés.*

* Tudományosan bizonyított, Európai Élelmiszer-biztonsági Hatóság (EFSA) által engedélyezett állítások.

Használati utasítás

A kreatin kedvező hatásának elérése érdekében legalább 3 g-os kreatinbevitelt kell biztosítani. A lassú feltöltési fázisban naponta 2x4 Creatine kapszula fogyasztása javasolt éhgyomorra, bőséges folyadékkal, valamint edzés után egyszerű szénhidrát bevitellel vagy lefekvés előtt. 30 nap elteltével biztosított az izmok kreatin telítettsége.

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2018-10-23
Sokkal több a guggolásom mint a felhúzásban mit tegyek

válasz
2018-11-05
Szia!

Ha az erőnövelés a cél, akkor végezz kevesebb ismétlést, mondjuk 4-6-ot, és csinálj felhúzásokat többször egy héten.

Vevővélemények

Én csak ajánlani tudom ezt a terméket
2012-08-10
Én csak ajánlani tudom ezt a terméket, nem először használom. 2 hónapos kemény ráedzés után elkezdtem szedni újra, minden edzés után 6 kapszulát. Az első 2hétben már mondhatni, hogy látványos eredményt értem el. bicepsz méret 1 cm plusz. Bár ez test alkat függő is sztm. Nekem bevált és csak ajánlani tudom jaaaa és szőlőcukorral a legjobb leküldeni.