Dominator Creatine Strong Matrix 7 (120 kap.)

 
Olimp Sport Nutrition Dominator Creatine Strong Matrix 7 120 kap.
Ár: 5 990 Ft
Egységár: 49,92 Ft/kap.
Nem rendelhető!


Termékleírás összecsukása »

DOMINATOR CREATINE STRONG MATRIX 7

Az Olimp Dominator Creatine Strong Matrix 7 az Olimp szakértőinek és Marius Pudzianowski (többszörös Strongman világbajnok) közötti együttműködés eredménye. A legaktívabb creatine formulákat tartalmazza. Amidok, észterek és chelateok, kevésbé aktív creatine monohirátok nincsenek benne.

A Dominator Creatine Strong Matrix biztosítja, hogy a creatine különlegesen gyorsan kezdhesse el a közreműködést az ATP építésben. Az izomszövetekben sokáig fenntartja hatását, ami nagy mértékű tömeg és erőnövekedést eredményez.

Malate, alfa-ketoglutarát, piruvát és citrát tartalmának köszöznhetően megállítja a creatine inaktív creatininné való alakulását, és az ATP alkotásban vesz részt a creatinnal, méghozzá abban a szakaszban, amikor az izomszövetek mitochondriális részébe épül be. A malate képes kiváltani a creatine aktív ATP "promolekula" funkcióját.

Az orotát az RNA előanyaga egy olyan komponens, ami közvetít az izomfehérjék kialakulása során. A magnézium gátolja az inaktív creatininok létrejöttét, ionizált változata az ATP molekula fontos alkotóeleme, felelős annak aktivitásáért és potenciájáért. Formálják az izomfehérjéket és megállítják az izomroncsoló katabolikus enzimeket.

Adagolás

Fogyassz 2 kapszulát napi 3 alkalommal. Az első adagot reggeli előtt, majd edzés után és lefekvés előtt fogyaszd.

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2017-02-07
Vettem ebbol a creatine strong matrix bol ès tomeg novelèst szertnèk vele el èrni lehetsèges ez ?? Ès mitt kell ennem hogy tomeget novelèst èrjek el??

válasz
2018-02-05
Szia!

Maga a kreatin nem fog neked tömeget hozni. Étrend és edzés kell hozzá.
Ezeket olvasd el:
A gyors izomnövelés aranyszabályai
Tömegnövelő étrend

Vevővélemények