Crea Force Tablets (200 r.t.)

 / 4.5 14 vélemény
BioTech USA Crea Force Tablets 200 r.t.
Ár: 4 990 Ft
Egységár: 24,95 Ft/r.t.
Nem rendelhető!


Termékleírás összecsukása »

CREA FORCE

AMINOSAVAKKAL, ZÖLDTEÁVAL, GUARANÁVAL, TAURINNAL ÉS KOFFEINNEL FOKOZOTT HATÁSÚ, ÍZESÍTETT KREATIN-MONOHIDRÁT RÁGÓTABLETTÁK.

1 ADAGBAN:

TALÁLD MEG AZ ERŐ FORRÁSÁT!

A Crea Force kreatin-monohidrátot tartalmazó, komplex kreatin táplálék-kiegészítő. A kreatin olyan anyag, amely növeli a fizikai teljesítményt rövid, sorozatos, nagy intenzitású testmozgás során. A kedvező hatás napi 3 g kreatin bevitelével érhető el. A Crea Force ezenkívül biztosít egy nem esszenciális aminosavat, az L-glutamint, valamint egyéb olyan összetevőket, mint a taurin, a koffein, a guarana kivonat és a zöld tea. A Crea Force az összes többi BioTech USA termékhez hasonlóan biztonságos, gondosan kiválasztott alapanyagokat tartalmaz.

Felhasználási javaslat:

4 tabletta naponta. Fogyassz 2 tablettát 20 perccel edzés előtt és kettőt közvetlenül edzés után. A pihenőnapokon fogyassz 2 tablettát este, lefekvés előtt.

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2015-01-22
Sziasztok. A kérdésem az lenne hogy a Crea Force nevű creatinnak is van feltöltési ideje? Akkor mennyit kell szednem majd a szinten tartásnál mennyit szedjek be.

válasz
2015-01-26
Szia!

Ez is monohidrát, feltölteni lehetne vele, de rágótablettával ez kivitelezhetetlen. Pótló jellegű szedésre alkalmas, napi kb. 10 rágótablettával számolva.

Vevővélemények

Jó termék
2015-02-20
Én napi 8 szemet szedtem, összesen egy dobozzal fogyasztottam el, az eredmény látható és érezhető, mellékhatás nem jelentkezett, ajánlott tényleg edzés előtt 4-et betolni. Kreatin kúrára inkább a creatine monohydrate volt a jobb, ezt próbaképp vettem, de nem csalódtam. 4 csillag! Üdv!