Creatine Capsules (300 kap.)

 / 4.0 4 vélemény
ActivLab Creatine Capsules 300 kap.
Ár: 3 590 Ft
Egységár: 11,97 Ft/kap.
Nem rendelhető!


Termékleírás összecsukása »

Creatine Capsules

A kreatin az emberi szervezetben természetesen megtalálható anyag. Segít az energiatermelésben (ATP), javítja az anabolikus folyamatokat, fokozza az izomnövekedést, az erőt és növeli az izomszövetek hidratációját. Erős antikatabolikus hatású és jelentősen javítja a test regenerációját az edzés után.

Az Activlab Creatine Capsules rendszeres fogyasztása esetén, növeli a tiszta izomtömeget, fokozza az erőt és izmok terhelhetőségét, általában javítja a formánkat, és ellenállóbbá tesz a fáradtsággal szemben edzéskor. A porosítás szintje 200 MESH jó hatással van a feldolgozhatóságra.

Használata:

Telítő, feltöltő fázis:
5 napig 20 g (20 kapszula) naponta elosztott adagokban fogyasztva;- javasolt 5g (5 kapszula) bevétele reggeli előtt, edzés előtt, edzés után és lefekvés előtt.

A feltöltés fázisa:
2-szer 4-5 g (4-5 kapszula) naponta. A legjobb edzés előtt és után. Amely napokon nem edzünk, vegyünk be éhgyomorra és lefekvés előtt. A termék szedjük rendszeresen 4-6 hetig. 6 hét után hagyjuk abba a szedését 3-4 hetig. 1 teáskanál 5 g terméket tartalmaz.

A kreatin erős anabolikus hatású, különösen dextrózzal kombinálva. Ajánljuk, hogy a terméket fogyassza együtt az Activlab Carbo Max Energy Power-rel vagy az Activlab Dextrózzal. Elősegíti a gyors, tiszta izomtömeg-növekedést, ha az Activlab HMB 500 Pure-ral együtt fogyasztjuk.

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2013-09-22
Hello muszály a kreatin mellé a többi cuccot is használni, ha magába szedném akkor nem lenne értelme ?

válasz
2018-02-05
Szia! Szedheted magába is, ha szilárd kajából tökéletes a tápanyagbeviteled. De ez a legritkább esetben szokott előfordulni. Alapvetően a fehérje lenne a legfontosabb, valamint egy jo multivitamin - ez utóbbi tökéletes kaja mellett is szükséges. Pl Mega Daily One Plus, fehérjéből pedig a Basic Whey. Hogy milyen a tökéletes kaja! Hát ilyen!

Vevővélemények

Tipp:
2010-03-29
Sziasztok!


Gyomorfájásra: Kiszeded a port a kapszulából, belekevered a turmixba, vagy vízbe. Nekem így ok. Addig volt hogy két kapszulától egy fél órát tekeregtem a fotelba, úgy begörcsölt a gyomrom.


András