Magnesium Caps (120 kap.)

 
Weider Nutrition Magnesium Caps 120 kap.
Ár: 4 990 Ft
Egységár: 41,58 Ft/kap.
Darabszám:
Kosárba teszem


Termékleírás összecsukása »

WEIDER BODYSHAPER MAGNESIUM CAPS ÁSVÁNYI ANYAG PÓTLÓ

RÖVID LEÍRÁS

A normál izomműködéshez!

ADAGOLÁS ÉS JAVASOLT FELHASZNÁLÁS

Egy adag = 1 kapszula
1 adag naponta, lefekvés előtt.

TÁROLÁS

Jól zártan, száraz, hűvös helyen, gyermekek számára hozzáférhetetlen módon.

FIGYELMEZTETÉSEK

Adagolás
Az ajánlott napi adagot ne lépje túl!
Helyes táplálkozás
A sportétrend-kiegészítők és a különleges táplálkozási célú élelmiszerek nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, változatos étrendet és az egészséges életmódot
Egészségügyi
Termékeink nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, nem alkalmasak betegségek kezelésére, sem megelőzésére. Ha Ön terhes, szoptat, beteg, vagy gyógyszereket szed, konzultáljon kezelőorvosával, mielőtt bármiféle étrend-kiegészítőt használna!
Összetevők
Termékeink összetevőinek adatbázisát folyamatosan frissítjük, azonban minden gyártó fenntartja a jogát, hogy - a fejlesztések miatt - éretsítés nélkül megváltoztassa termékei összetételét. Ezért az összetétel adatok csupán tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért - ide értve az esetleges adatrögzítési hibákat is -, nem tudunk teljes felelősséget vállalni. Ezért számos termékünknél a csatolt fájlok között megtalálható a termék eredeti címkéje.
Gyermekek védelme
Gyermekektől távol tartandó!
RENDELET
Különleges táplálkozási célú, nagy izomerő kifejtését elősegítő, elsősorban sportolóknak, nehéz fizikai munkát végzőknek szánt élelmiszer. 36/2004. (IV. 26.) ESZCSM rendelet

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2016-02-25
Szia, meg tudnád mondani, hogy a magnézium milyen formáját tartalmazza? Vagy tudnál nekem valamit javasolni ami nem magnézium oxidot tartalmaz? Köszi előre is!

válasz
2018-02-05
Szia. Ez az egyik legjobb: MagneTrio

Vevővélemények