Magnesium (250 kap.)

 / 4.4 9 vélemény
Swanson Magnesium 250 kap.
Ár: 3 410 Ft
Egységár: 13,64 Ft/kap.
Darabszám:
Kosárba teszem


Termékleírás összecsukása »

Magnézium (250 caps)

Szívvédő magnézium

Az antistressz-ásványként is ismert magnézium főleg a nők, gyerekek, terhesek és idősek szervezetéből hiányzik, pedig pont számukra fontos, hogy elegendő mennyiségben rendelkezésre álljon.

A magnézium minden ember számára életfontosságú ásványi anyag. Fontosságát jelzi, hogy a kálium mellett ez az elem is megtalálható testünk összes sejtjében, szerepet játszik szervezetünk anyagcseréjének minden folyamatában, nélkülözhetetlen több száz enzim működéséhez éppúgy, mint a különböző nukleinsavak, proteinek és lipidek szintéziséhez.

Magnézium-ionok szükségesek az izmok működéséhez, különösen a szívizomzat igényel nagyobb mennyiséget. A magnézium befolyásolja a kálcium és foszfor anyagcserét, így szerepet játszik a csontok és a fogak épségének megőrzésében.

  • Szükséges a csontok és fogak normál szerkezetének fenntartásához
  • Részt vesz a fehérjeszintézisben
  • Szerepet játszik az idegrendszer kiegyensúlyozott működésében
  • Szükséges a normál izomműködéshez
  • Nélkülözhetetlen a szív egészségének megőrzéséhez
  • A megfelelő magnézium ellátottság hozzájárulhat a normál vérnyomás megtartásához

OÉTI bejegyzési szám: 4202/2008

Mivel a magnézium mással nem helyettesíthető és szervezetünk sem tudja előállitani, ezért figyelmet kell fordítanunk a megfelelő mennyiségű ásványi anyag bevitelére.

Napi ajánlott mennyiség: 2 kapszula

A felhasználási javaslatban megadott mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. A doboz gyermekek elől gondosan elzárva tartandó!

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2014-09-14
Szia. Az lenne a kérdésem hogy van nekem egy jópár doboz citrokalcium 200mg( http://www.webbeteg.hu/gyogyszerkereso/citrokalcium-200-mg/7391 ) nevű kalciumom és hogy jó lenne-e hozzá ez a magnézium mert úgy tudom hogy a kettő együtt hatásos. Vagy vegyek egy kalcium+magnézium készítményt.Ha így jó akkor melyikből mennyit vegyek be/nap.Egyelőre biotech one a day-t szedek napi 2 őt. Válaszodat előre is köszönöm

válasz
2018-02-05
Szia!

Bizony, a kalcium jobb felszívódásához kell a magnézium is, és ez fordítva is igaz. A legoptimálisabb arány 2:1 a kalcium javára, ami gyakorlati példával élve 500 mg kalciumot és 250 mg magnéziumot jelentene. Kalcium felszívódását extra Vitamin D3-mal tudod még fokozni.

Vevővélemények

nagyon jó ár
2015-07-18
Nagyon jó ár-érték aránnyal rendelkező termék. Az alap multivitaminomat egészítem ki napi 2 kapszulával. Használatával súlyzós edzés mellett nem tapasztalok semmilyen izomgörcsöt, vagy izomfájdalmat. Szerintem nagyon jó kis termék, és a nagy kiszerelésnek köszönhetően nagyon jó áron.