Dailyhealth Calcium Plus (60 kap.)

 
Pro Nutrition Dailyhealth Calcium Plus 60 kap.
Ár: 2 860 Ft
Egységár: 47,67 Ft/kap.
Darabszám:
Kosárba teszem


Termékleírás összecsukása »

Pro Nutrition Calciu Plus

Öt létfontosságú összetevő tökéletes összhangban!

A szervezeted összes sejtjének szüksége van erre az öt komponensű táplálékkiegészítőre. A magnézium szinte fele a sejtekben, szövetekben és szervekben található, a másik fele pedig kálciummal és foszforral kombinálva a csontokban van elraktározva. Több mint 300 biókémiai reakcióban vesznek részt.

A kalcium rendkívül fontos ásványi só, fő összetevője a csontoknak, fogaknak, ínaknak és sejtmagnak. Elengedhetetlen a vér koagulációjához; az idegrendszer működéséhez; az allergikus reakciók csökkentéséhez; a fehérvértestek antimikróbás képességeinek javításához; bizonyos metabolikus folyamatok elindításához; a gyomorsav előállításához és a szívritmus stimulálásához; a vas és B12 vitamin megfelelő felhasználásához. Csökkenti az álmatlanságot, segít enyhíteni az allergiás tüneteket. Jelentős szerepe van a véralvadási folyamatban, az izom összehúzódásban, és a vérnyomás szinten tartásában. Szintén bizonyított, hogy a menstruációs görcsöket is csökkenti. A nőknek különösen fontos a megfelelő kalcium bevitel, hogy megelőzzék a csontrikulás kialakulását.

A magnézium az élő sejtek számára létszükségletű ásványi só és növekedési tényező; általános közérzet-javító, regeneráló, antidepressziós, nyugtató, méregtelenítő, külső és belső fertőtlenítő; koleszterin-ellenes, érelmeszesedés ellen is hat és egyenletes szinten tartja a vérben a kalcium koncentrációt. Részt vesz a zsírbontásban, a szénhidrátok lebontásában, szabályozza a vérnyomást, segít a csontritkulás megelőzésében, alkalmazásával megelőzhető a migrénes fejfájás, javítja az alvás minőségét, fokozza az izomteljesítményt.

A cink egy ásványi só, mely irányítja és ellenőrzi a fiziológiai folyamatokat és a celluláris és enzimatikus rendszerek fenntartását. A cink szükséges a fehérjék szintéziséhez és kontrollálja az izmok összehúzódását. A cink részt vesz az inzulin előállításában, gyórsítja a külső és belső sebek gyógyulását, csökkenti a koleszterin lerakodásokat, támogatja a növekedést és a mentális képességeket. Erősíti az immunrendszert, antioxidáns hatású, befolyásolja az étvágyat, a stressztűrő képességet.

A D vitamin részt vesz a kalcium és a foszfor asszimilálásában és ezek a csontban és fogakban történő rögzitésében. Jótékony hatása van a magnézium és a vas metabolizmusára, és megőrzi a kalcium és foszfor normális arányát. Gátolja a túlzott fogszuvasodást; megelőzi az idegbaj kifejlődését és az általános fáradtságot; csökkenti a ferőző betegségekkel szembeni érzékenységet; hozzájárul a pajzsmirigy, mellékpajzsmirigy és hipofizís megfelelő működéséhez.

Felhasználási javaslat:

Napi 3-szor 1 tabletta étkezés után.

Termékleírás összecsukása »Kérdések


Vevővélemények