Magnesium Citrate (100 tab.)

 / 4.7 3 vélemény
Pharmekal Magnesium Citrate 100 tab.
Ár: 3 590 Ft
Egységár: 35,90 Ft/tab.
Darabszám:
Kosárba teszem


Termékleírás összecsukása »

Magnézium-citrát

Az idegrendszer és izomzat megfelelő működéséhez és a normál pszichológiai funkció fenntartásához. (Magnesium citrate)

A Magnézium-citrát tabletta fogyasztását főleg azok részére ajánljuk, akik külön figyelmet fordítanak a napi rohanás és stressz miatti fokozott magnéziumszükséglet fedezésére, ezáltal az izmaik és idegrendszerük megfelelő működésének fenntartására.
Termékünk kitűnő választás lehet ezen erőfeszítések elősegítésére a változatos, kiegyensúlyozott táplálkozás és az egészséges életmód részeként alkalmazva.

A magnézium hozzájárul a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez, az elektrolit egyensúly fenntartásához, az idegrendszer és izomzat megfelelő működéséhez, a normál pszichológiai funkció, csontozat és fogazat fenntartásához.

Magnéziumhiány esetén előforduló kellemetlen tünetek a fokozott fáradékonyság, idegrendszeri problémák (pánikroham), anyagcsere-zavarok és izomgörcsök lehetnek

A Magnézium-citrát lényegesen jobban szívódik fel és hasznosul a szervezetben, mint a hagyományos magnézium-oxid.

Termékleírás összecsukása »Kérdések


Vevővélemények

Kiváncsiság
2017-12-27
Kiváncsiságból vettem a magnézium citrát miatt, mert az elméletileg jobban felszívódik. Sokszor begörcsölt a comb hajlítóm éjjel, de mióta este beveszek ebből egy darabot minden gond nélkül végig alszom az éjszakát. Ár/érték arányban is kiváló termék. Folyamatosan szedem egész évben.