Bio-Kálcium+D3 (60 tab.)

 
Pharma Nord Bio-Kálcium+D3 60 tab.
Ár: 1 500 Ft
Egységár: 25,00 Ft/tab.
Nem rendelhető!


Termékleírás összecsukása »

Pharma Nord: Bio-Kalcium + D3-vitamin

mert egész életünkben erős csontokra van szükségünk

A kalcium életfontosságú ásványi anyag, amely csontszöveteinket erősíti. A testünk kalciumkészletének 99%-át a csontozatban tárolja. Tudományos kutatások kimutatták, hogy ha a nők életük első öt évében sok kalciumot fogyasztanak, erősebbek lesznek a csontjaik. Ez komoly előnyt jelent a változó korban, amikor a természetes hormonális változások következtében pusztulni kezd a csontszövet. Bio-Kalcium + D3-vitamin biztosítja a csontszövet részére a kalciumot és egyben a felszívódásához szükséges D3 -vitamint.

Csontozatunk védelme

Kora gyermekkortól a serdülőkorig csontjaink egyre erősödnek. A fiatal felnőttek (30-35 év) esetében a csontszövet egyensúlyi állapotáról beszélhetünk. Az elvesztett csontszövet fiatal korban újra felépül, ezáltal a csontok erőssége nem változik. Azonban 35 év felett megkezdődik csontjaink állapotának romlása. Eleinte évente 0,3%-ot veszítünk csonttömegünkből, azonban a nők esetében (idővel) ez a százalékarány gyorsabban nő, mint a férfiaknál. Az életkoruknak megfelelő csonttömegveszteségen túl a nők a menopauzát követően csontszövetük további 0,6%-át veszítik el, így az éves csonttömegveszteségük eléri az évi 1%-ot. A két nem közötti ezen jelentős különbség miatt a nőknek egész életük során ügyelniük kell a megfelelő kalciummennyiség bevitelére.

Kinek van szüksége a kalcium pótlására?

A fiatal nők, akiknek többlet kalciumra lenne szükségük az erős csontozat elérése érdekében, gyakran nem táplálkoznak megfelelően. A dohányzás, a gyógyszerek, túlzó fogyókúrák és a testmozgás hiánya mind növelik a kalciumigényt. Az egészséges étrend jó módszer a megfelelő mennyiségű kalcium és más, az erős csontozat kialakulásához és megőrzéséhez szükséges tápanyagok bevitelére, ám sok esetben érdemes a bevitel kiegészítéséről gondoskodni.

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2018-03-13
Hello!

Érdeklődni szeretnék hogy a barátnőmnek milyen étrend-kiegészítőt tudnátok ajánlani? Utóbbi időben borzalmasan erős hasfájásai voltak, amióta elhagyta az állati eredetű termékeket, azóta jól érzi magát. Nem rég át tért a vegán étrendre, viszont rengeteget mozog (tánc, torna, spining, futás), ezért úgy gondoltam jó lenne valamivel kiegészíteni a fehérje bevitelét. Azonban erősen allergiás a tejfehérjére és kissé a szójafehérjére. Ezek alapján mit tudnátok tanácsolni? előre is köszönöm a választ!

válasz
2018-03-21
Szia!

Szerencsére több megoldás is van. Létezik már tojás-, rizs-, és borsófehérje is, nézzetek szét a kínálatunkban:

Natúr Borsó Fehérje
AbsoRice Rizs fehérje
Egg Pro

Vevővélemények