MagnesLife (10x25 ml)

 / 5.0 1 vélemény
Nutrend MagnesLife 10x25 ml
Ár: 2 800 Ft
Egységár: 280,00 Ft/xml
Darabszám:
Kosárba teszem


Termékleírás összecsukása »

Nutrend: MagnesLife

  • magnézium + biológiai szállítóanyagok - magas hatékonyság
  • a folyékony formula maximális hatékonyságot garantál
  • hozzáadott B6 vitamin - jobb hasznosulásért

Alkalmazás:

Izomgörcsök kialakulásának megelőzésére, nagy fizikai/szellemi terhelés alatt lévő sportolóknak, személyeknek, a jó pihenésért, minőségi regenerációért, a szervezet magnézium pótlására, a jó vese és szívműködésért.

Javasolt használat:

Alap adag: 1 fiola (25 ml) a nap folyamán, a legjobb lefekvés előtt. Hosszú és/vagy intenzív edzések közben: mindig legyen kéznél a MAGNESLIFE és használja azt, ha érzi az izomgörcs kialakulást! Naponta maximum 1 fiola tartalmát fogyassza el! 3 éves kortól használható, orvosi engedéllyel.

Termékleírás összecsukása »Kérdések


Vevővélemények

Állóképességi sportolóknak kötelező!
2015-10-28
Aki hosszútávú intenzív sporttevékenység (pl: futás, kerékpár) közben görcsölt már annak nem kell bemutatnom ezt az érzést... Pillanatok alatt tönkre tudja tenni az egész versenyt/napot, ami van hogy hónapok kemény munkájának eredménye. Ezzel a kis ampullával ez könnyedén megakadályozható. Amikor már érzi az ember hogy nem sok van vissza, kezd beállni a görcs, akkor gyorsan az egészet lenyelve (nem finom, de teljesen tűrhető az íze) megállítható a dolog. Nekem már többször segített versenykörülmények között befejezni a versenyt. Én úgy tekintek rá mint egy tartalék, vészhelyzet esetén bevethető fegyver, amit csak akkor alkalmazok ha nagyon muszáj. Ha egy versenyt/túranapot ment meg akkor szerintem az ára is teljesen elfogadható :)


Nutrend Carbonexx tablettával közösen alkalmazva igazi energiabombaként funkcionál :)