Mg-Magnesium (130 kap.)

 
IronMaxx Mg-Magnesium 130 kap.
Ár: 3 880 Ft
Egységár: 29,85 Ft/kap.
Nem rendelhető!


Termékleírás összecsukása »

IronMaxx® Mg- Magnesium

Nélkülözhetetlen csontjaink megtartásához, izomgörcsök megelőzéséhez, valamint a stressz okozta depresszió és egyéb káros hatások megszüntetéséhez. Stabilan tartja a vércukorszintet, segítheti a zsírégetést.

Az IronMaxx® Mg- Magnesium előnyei:

  • Megelőzi az izomgörcsöket!
  • Megelőzi a negatív stressz hatásait!
  • A benne lévő magnézium-citrátnak köszönhetően nagyfokú a bio-hasznosulás!

Magnéziumhiány, mint az izomgörcs okozója

Sok ember szenved magnéziumhiányban anélkül, hogy tudna róla. A szervezet alacsony magnéziumszintje nem csak izomgörcsöket okoz, hanem éppúgy negatív hatással lehet a szívre és a közérzetre is. Az IronMaxx® terméke az Mg Magnesium értékes, nagy biológiai hasznosulású magnézium-citrátot szállít szervezetének, és segít az izomgörcsök megelőzésében.

Egy ásványi anyag az egészségért és a teljesítményért!

A magnézium azok közé az anyagok közé tartozik, amelyeket szervezetünk nem képes előállítani. A test magnéziummal történő rendszeres ellátása lehetővé teszi az olyan létfontosságú enzimek termelődését, amelyek az anyagcsere számára rendkívül fontosak; távolabbról nézve befolyásolja a sejtek energiatermelését. A magnézium hozzájárul csontjaink megtartásához, stabilan tartja a vércukorszintet. Sőt a magnézium segítheti a zsírégetést is.

Már kevesebb, mint egy hét alatt érezhetjük pihent izomzatunkon a magnézium hatását. Akkor is, ha korábban nem hittünk a magnézium hatásosságában. Szedése széles körben elterjedt, nem csak sport területén igen kedvelt, de a stresszes munka világában is egyre gyakrabban találkozhatunk vele.

Életünket manapság főleg az időhiány jellemzi, mindig csak rohanunk – nem mehet semmi elég gyorsan. Ez a jelenség, aminek naponta ki vagyunk téve, stresszhez vezet, amely különböző pszichikai és fizikai tünetekben nyilvánulhat meg. A nagyobb adrenalin-kiválasztás egy természetes reakció, mellyel a szervezet a stresszre reagál, annak érdekében, hogy javítsa reakcióképességét. Ezért különösen sok magnéziumra van szükség. A test megfelelő mennyiségű magnéziummal történő ellátása által megelőzhetőek a negatív stressz hatásai, higgadtabbnak érezzük magunkat, több energiánk lesz és antioxidáns hatással is bír.

Különösen a mai gyorséttermi társadalomban nem jut szervezetünk elegendő ásványi anyaghoz. Azonban kiegyensúlyozott táplálkozás esetén is felléphet hiány a létfontosságú ásványi anyagokból. Főleg a koffeintartalmú italok vagy az alkohol fogyasztása növelheti jelentős mértékben a magnézium szükségletet. A sport is növeli az ásványi anyag szükségletet, mivel az aktív izmok lebontják a magnéziumot. Ennek következménye fáradtság és általános rosszközérzet.

A magnéziumhiány lehetséges tünetei:

Az enyhemagnéziumhiány sokféle tünetben megnyilvánulhat, mint például szédülés, kedvetlenség, általános gyengeség, valamint a gyomor és bélrendszer panaszai, melyeknek tünete a szorulás és a hasmenés váltakozása is lehet, mely természetesen további magnézium hiányhoz vezet.

IronMaxx® Mg- Magnesium nagyfokú biohasznosulása!

Hogy emésztőrendszerünk egy ásványi anyagot jól fel tudjon használni, előnyösebb, ha már szerves kötésben, úgynevezett kelát formában van. Az IronMaxx® Mg-Magnesium nevű terméke 403mg magnéziumcitrátot tartalmaz kapszulánként, természetesen kelát formában. A citrát körülveszi a magnéziumot, amely így könnyebben jut el a bélnyálkahártyán keresztül a szervezetbe, és máris az anyagcsere rendelkezésére áll.

Adagolás:

A megfelelő hatás elérése érdekében fogyasszon napi 2 Mg-Magnesium kapszulát megfelelő mennyiségű vízzel fizikai vagy szellemi megterhelések előtt.

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2014-10-31
Sziasztok, sajnos nincs leírva az összetételben hogy milyen arányban tartalmaz a kapszula magnézium citrátot, és magnézium oxidot, ami ugye felszívódás szempontjából nem mindegy.
Ki lehetne ezt valahogy deríteni?
Köszi. üdv.

válasz
2018-02-05
Szia!

Sajnos a gyártó sem közöl erről bővebb információt sem a terméken, sem a hivatalos ismertetőben. Ugyanakkor pl. a Liquid Magnesium 250mg magnézium-citrátot tartalmaz adagonként, csak ebben a formában.

Vevővélemények