Cal-Mag Plus Vitamin D (100 tab.)

 / 1.0 1 vélemény
Highland Cal-Mag Plus Vitamin D 100 tab.
Ár: 5 780 Ft
Egységár: 57,80 Ft/tab.
Nem rendelhető!


Termékleírás összecsukása »

Cal-Mag Plus Vitamin D

A Kálcium a szervezetben legnagyobb százalékban található ásványi anyag, a csontok fő alkotó eleme. Elengedhetetlen az izmok hatékony működéséhez. A gyakori hát- és derékfájás gyakran az elégtelen kálcium fogyasztással függ össze. Nőknél a menopauza idején fokozott mennyiség szükséges, mivel gyakran felborul a szervezet kálcium-egyensúlya. Nélkülözhetetlen a véralvadáshoz, hiányában az alvadást segítő enzimek nem képesek kifejteni hatásukat. A Magnézium elsődleges szerepet tölt be a fehérjeszintézisben és a szervezet energiatermelő folyamataiban résztvevő enzimek működésében. Magnézium-ionok szükségesek az izmok működéséhez, különösen a szívizomzat igényel nagyobb mennyiséget. A magnézium befolyásolja a kálcium és foszfor anyagcserét, így szerepet játszik a csontok és a fogak épségének megőrzésében. Segít leküzdeni a depressziót, megakadályozni a kálcium lerakódását, kálciumot tartalmazó vese- és epekövek keletkezését. A D-vitamin hozzájárul a kálcium és a magnézium jobb hasznosulásához, erősíti a csontokat. Különösen fontos azoknak, akik keveset tartózkodnak a napon.

Termékleírás összecsukása »Kérdések


Vevővélemények

2009-01-13
A gyári címkén lévő összetétel (a D-vitamin mennyiségét illetően), nem egyezik a magyarországi forgalmazó által ráragasztott papíron írottakkal.


Jeleztük az importőr felé, és kértük a sürgős javítását. Egyúttal az összetétel adatbázisunkban is a gyári, amerikai címke adattartalmát frissítettük.