Magna Shot (25 ml)

 / 5.0 15 vélemény
BioTech USA Magna Shot 25 ml
Ár: 370 Ft
Egységár: 14,80 Ft/ml
Íz:
citrom-lime
Darabszám:
Kosárba teszem


Termékleírás összecsukása »

Magna Shot

Magnéziumot és B6-vitamint tartalmazó izomfáradtságot csökkentő, folyékony formula, hozzáadott l-karnitinnel és zöld kávé kivonattal!

  • Fontos kiegészítő a nagy fizikai/szellemi terhelés - például sportolás – alatt.
  • Gyorsan pótolja az elvesztett magnéziumot.
  • A termék magnézium tartalma támogatja a megfelelő anyagcsere működést és a megszerzett izomtömeg megtartását.
  • Folyékony formula a megnövelt hatékonyságért.
  • Hozzáadott B6-vitamin a jobb hasznosulásért.

A magnézium minden ember számára létfontosságú ásványi anyag. Fontosságát jelzi, hogy a kálium mellett ez az elem is megtalálható testünk összes sejtjében. Mivel a magnézium mással nem helyettesíthető és szervezetünk sem tudja előállítani, ezért figyelmet kell fordítanunk a megfelelő mennyiségű ásványi anyag bevitelére. Tekintettel arra, hogy a magnézium élettani hatása rendkívül összetett, számtalan anyagcsere-folyamat része, ezért hiánya is meglehetősen széles körű tüneteket idézhet elő. Magnéziumhiányhoz általában az egészségtelen, mozgásszegény életmód, a krónikus stressz, a minőségileg és mennyiségileg elégtelen táplálkozás, egyes életkori sajátosságok és élettani állapotok (pl.: terhesség, szoptatás, gyerekkor), továbbá bizonyos krónikus, kóros folyamatok vezethetnek.

1 adagban (25 ml):

  • 350 mg magnézium
  • 1000 mg L-karnitin
  • 100 mg zöld kávé kivonat
  • 50 mg kálium
  • 2,8 mg B6-vitamin

A magnézium hozzájárul az elektrolit-egyensúly fenntartásához és részt vesz a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokban, illetve szerepet játszik a normál fehérje-szintézisben. A B6-vitamin és a magnézium hozzájárul az idegrendszer normál működéséhez, továbbá a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez. A kálium és a magnézium hozzájárul a normál izomműködéshez. A kálium, a magnézium és a B6-vitamin hozzájárul a normál pszichológiai funkció fenntartásához. A MagnaShot az összes többi BioTechUSA termékhez hasonlóan biztonságos, gondosan válogatott összetevőket tartalmaz.

Felhasználási javaslat:

1 ampulla (25 ml) a hosszú és/vagy intenzív edzések közben.

Termékleírás összecsukása »Kérdések


Vevővélemények

Teljesen jó!
2015-04-12
Nagyon jól pörget, edzés előtt ittam, jól teljesítettem tőle. Egyet rendeltem kipróbálni, de szerintem fogok még többet is venni, mert nagyon meg vagyok vele elégedve.
Jobb izzadtam aerob edzés alatt, finom íz.
2015-05-01
Én is csak egyet rendeltem kipróbálni. Aerob edzés előtt ittam, és sokkal jobban izzadtam, és jobban is ment az edzés mint általában. Az íze is nagyon jó. :) Ajánlom mindenkinek.
remek termék
2015-08-29
Akkor használom, amikor egy nap több edzésem van. Teljesen jól meg tudtam előzni vele az izomgörcsöket és a futást is jobban bírom. Ajánlom :)
Izomgörcsök, visszérpanaszok esetén nélkülözhetetlen
2016-03-22
Hegyi, illetve hosszútávú kerékpározáshoz használom. Elfogyasztása után azonnal hat, érezhető az izom lazulása, terhelhetőségének javulása. Nagyfokú terheléskor max. napi 2 bemehet. A hosszabb (200 km feletti) keményebb menetek után másnap a regenerációs időszakban is jólesik.