Coral Calcium-Magnesium (100 tab.)

 / 5.0 1 vélemény
BioTech USA Coral Calcium-Magnesium 100 tab.
Ár: 2 840 Ft
Egységár: 28,40 Ft/tab.
Nem rendelhető!


Termékleírás összecsukása »

CORAL CALCIUM-MAGNESIUM

OKINAWAI KORALLBÓL SZÁRMAZÓ 2:1 ARÁNYÚ KALCIUM ÉS MAGNÉZIUM TARTALMÚ ÉTREND-KIEGÉSZÍTŐ.

1 ADAGBAN (3 tabletta):

Felhasználási javaslat:

 Vegyen be naponta 1-3 tablettát bőséges folyadékkal! Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl!

Figyelmeztetés: 

A terméket kisgyermekek elől elzárva tárolja! Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos étrendet és az egészséges életmódot!MINŐSÉGÉT MEGŐRZI (nap/hó/év): lásd a csomagolás alján.

TÁROLÁS:

 Szorosan lezárva,5°C-25°C hőmérsékleten,70% relatív páratartalom alatti, közvetlen hőtől, napfénytől és nedvességtől védett helyen.

Származási helye:

Japán (Okinawa).

Termékleírás összecsukása »Kérdések


Vevővélemények

A csontozat alapköve
2017-10-02
Régóta tudom, hogy a kálcium, magnézium nagyon fontos az emberi szervezet csontozatának. 185 magas 93kg és 40 éves férfi vagyok. Sulyzós edzéssel próbálom testem nem csak egészségügyileg, de esztétikailag is karbantartani. Natural testépítőként minden edzések alatt igyexem magamból mindíg a maximumot kihozni, ami izomban látványos eredményeket produkál, s amitől egyre nehezebb súlyokkal is tudok dolgozni. Ehhez számomra rlengedhetetlen jól ösdzeállított izületvédő. Eleinte arthro guardot használtam, ami a sulyok növekedésének köszönhetően már nem hatott. Ezért más segitségért kellett folyamodnom. Jelenleg a dr Lenkei termékek közül szedem az izületvédői közül a számomra szimpatikusat s ez sokkal jobb eredményeket produkál. Ellenben lessan két éve épitgetem a testem ami kezdeti állapothoz képest jelenkeg 18kg izomtöbbletet produkál. Lassan 2hónapja hogy 170kg-ba sikerült hatszor beleguggolnom s az edzés után éreztem hogy na itt kevés a jó izületvédő, a szuper multivutamin szükséges a csontozat extra táplálása is. Hiába táplálkozom jól, hiába védem az izületeim, hiába adok meg mindenféle plusszbextrát az izmoknak, fehérje izolátummal, glutaminnal, bcaaval, citrulline malattal stb.. ha nem fektetek kellő extra hangsulyt a váz tartására, a csontozatom extra erősítésére. Elkezdtem szedni ezen szerves kálcium magnéziumot. Ami tudományis rész utánaolvasása után azért esett szemem ezen termékre, mert a szerves kálcium sokkal jobban felszívódik s beépül a szervezetbevs a korall ebböl a szempontból kiválló kálciumforrás csontozatunk erősítésére. Hogy biztosra menjek minden beszedett kapszula mellé elfogyasztok plussz D vitamint is. Szintén Lenkei fajtát mert a kálcium s a D vitamin szinergikusan hatnak egymásra, ezzelvfelerősítve egymárara gyakorolt hatásukat s igy jobban beépül a szervezetbe. Összegezve roppant jó termék elérhető áron. Számomra igen hatásosnak bizonyul.