Izületvédő csomag (szett)

 / 4.8 11 vélemény
Scitec Nutrition Izületvédő csomag szett
Ár: 10 810 Ft
11 380 Ft
Megtakarítás:570 Ft 5%
1 X
Arthroxon Plus 108 kap.
Arthroxon Plus 108 kap.
Scitec Nutrition
1 X
NEM Forte 36 kap.
NEM Forte 36 kap.
Scitec Nutrition
Darabszám:
Kosárba teszem


Termék más kiszerelései

Termékleírás összecsukása »

ARTHROXON PLUS

Ízület-karbantartást támogató komplex

8 KOMPONENSŰ FORMULA

Az ARTHROXON PLUS egy komplex ízület-karbantartást támogató formula, 8 komponensű összetevő-mátrixszal, amely a megszokottak mellett, speciális hatóanyagokat is tartalmaz. A NEM® (natural egg membrane – természetes tojáshéj-membrán) használata az ilyen típusú formulákban, tanulmányokkal megalapozott. A tojáshéj-membrán természetes forrása a glükozamin, kondroitin, hialuronsav kombinációnak. Az ARTHROXON PLUS ezen kívül tartalmazza a preferált II. típusú kollagént, valamint közvetlenül is hozzáadtuk a jól ismert és népszerű glükozamin szulfátot, kondroitin szulfátot, és MSM-t. A termék C-vitaminnal és mangánnal van megerősítve. A mangán hozzájárul a normál kötőszövet-képződéshez és a csontok normál állapotának fenntartásához.* A C-vitamin hozzájárul a porcok, az erek, a fogíny, a fogak és a bőr normál állapotához szükséges normál kötőszövet-képződéshez.*

*Az Európai Élelmiszer-biztonsági Hatóság (EFSA) által tudományosan bizonyított, és az Európai Bizottság (EC) által engedélyezett állítások.

Használati utasítás

Naponta 5 kapszula ARTHROXON Plus bevétele ajánlott étkezés közben.

NEM FORTE

NEM® természetes tojáshéj membrán extrákkal!

Hozzájárul a normál kötőszövetekhez, porcokhoz és csontokhoz!

A SCITEC NUTRITION® WORK OUT AND DIET (WOD) CRUSHER formulák segítenek abban a célkitűzésedben, hogy a maximumot préseld ki edzéseidből és táplálkozásodból a jobb teljesítmény és fizikum érdekében!

A tojáshéj membrán egy természetes forrása a glükozamin, kondroitin és hialuronsav kombinációnak. A tojáshéj membrán lemezes szerkezetét vékony fehérje-rétegek alkotják, amelyek hálóként kapcsolódnak egymáshoz. A fehérjerostok, többek között, viszonylag magas kéntartalmú keratinból és kollagénből állnak, és egy mukopoliszacharid anyag (hialuronsav, kondroitin szulfát és glükozamin tartalommal) veszi körül azokat. A NEM® Forte a hozzáadott extra hatóanyagokkal segíti a kötőszövetek, porcok és csontok normál működését!

A C-vitamin segít a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelmében, és hozzájárul a normál kollagén-képződéshez, és ezen keresztül a porcok, a csontok, az erek, a fogíny, a fogak és bőr normál állapotának fenntartásához.* Ezen kívül, hozzájárul az immunrendszer és az idegrendszer normál működéséhez, valamint a fáradtság és a kifáradás mérsékléséhez.*

* Az Európai Élelmiszer-biztonsági Hatóság (EFSA) által tudományosan bizonyított, és az Európai Bizottság (EC) által engedélyezett állítások.

Használati utasítás

Naponta egy NEM® Forte kapszula bevétele ajánlott.

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2016-09-27
Szia! Túlsúlyom van ès gugolásnál fáj a tèrdem konkrètan beszúr, illetve lèpcsőn lefele lèpegetve is. Havi 10-12 ezret tudok rászánni hosszú távon hogy segítsek ezen a problèmán a fogyás ès a sok víz mellett. Te mit vennèl a helyemben?

válasz
2016-09-28
Én ezt választanám, ahol kérdeztél, plusz semmi olyan mozgást nem végeznék edzésen, ahol fájdalmat érzek, legalább egy kis ideig, amíg múlik a probléma.

Vevővélemények

Hatásos.
2015-11-25
Volt egy traumás sérülésem, motorral esés, ac ízület ficama, műtét, a problémám az volt hogy nagyon ropogott, recsegett a vállam, elkezdtem szedni körülbelül egy hét után kezdtem érezni valamit, most a vége felé járok és ''fele annyira ropog'' és sokkal stabilabbnak érzem az ízületet. Plusz a térdemben néha előjött egy kis feszülő érzés, az is elmúlt. Nem tudom melyik készítmény hatása a 2 közül de bevált (vagy mindkettőé).
Bevált!
2016-01-18
Múlt héten hétfőn kezdem a csomag szedését az előírtak alapján. Azért vettem, mivel nagyon recsegett a térdem, néha megfájdult edzés közbe a vállam, húzódzkodásnál kiakadt a könyököm, valamint ha tricepszeztem fej fölött egykezes súlyzóval akkor is fájt a könyököm. Csütörtökön volt hát-váll, szombaton pedig láb-tricepsz és már egyik gyakorlatnál se fájt semmim, szóval nagyszerű a két termék kombója!!