Mega Glucosamine (100 kap.)

 / 4.8 52 vélemény
Scitec Nutrition Mega Glucosamine 100 kap.
Ár: 3 030 Ft
3 190 Ft
Megtakarítás:160 Ft 5%
Egységár: 30,30 Ft/kap.
Darabszám:
Kosárba teszem


Termékleírás összecsukása »

Mega Glucosamine

1148 mg glükozamin-szulfát

A MEGA GLUCOSAMINE jó adag, 1000 mg glükozamin-szulfát 2 KCL-t tartalmaz kapszulánként. A glikozaminoglikánok a kötőszövetek alapanyagát képező fő polimerek. A glükozamin számos glikozaminoglikán strukturális komponense.

Felhasználás:

Vegyen be 2 kapszulát naponta, étkezés előtt.

FIGYELEM: Gyermekektől távol tartandó! Használat előtt konzultáljon kezelőorvosával!

Allergén információ: Kagyló eredetű anyagokat tartalmazhat!

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2016-09-05
Szia! Mega glukomazin termek melle gondoltam kurkumat vagy d vitamint, szerinted melyik lenne jobb kiegeszotoje ennek a termeknek? Elnezest az ekezetek hianyaert, szep napot!

válasz
2018-02-05
Szia!

Kurkuma jó dolog mellé.
A D vitamint pedig én máshogy közelíteném meg. Nem a Mega Glucosamine mellé kell szedni, hanem folyamatosan kellene.

Vevővélemények

Megéri az árát
2015-04-11
Együtt szedem ezt a terméket a Mega MSM-el, tökéletesen kiegészítik egymást, ezáltal az ízületi fájdalmaim a múlté.
Szerintem jó termék...
2015-05-02
Szerintem jó termék, régen is szedtem amikor súlyzós edzéseket végeztem, éreztem hogy kell valami. Most jelenleg térdfájásra szedem 3 hete, minden reggel 2-vel indítok és már érzem, hogy jobban mennek az edzések.
Bevált
2015-06-26
Amikor guggoláshoz nagyobb súlyokra váltottam, elkezdtem érezni a térdemet, amitől nyilván megijedtem. Mindenhonnan azt hallottam, hogy ez csak megelőzésre való, de pénzügyi megfontolásból mégis ezt vettem.


3 napig két szemet szedtem és megszűnt a fájdalmam, azóta napi egy megy le és a fájdalom nem jött vissza. Lehet, hogy még időben elkaptam :)


Szerintem nagyon tuti cucc! :)
Tudja a dolgát
2017-03-01
Sok porcerősítőt kipróbáltam már öröklött porckopásomnak köszönhetően, de sokáig nem találtam számomra megfelelőt, ami jól beépülő és ellát vitaminokkal/ásványi anyagokkal is. Még sem szerettem volna lemondani az edzésről, ezért nagy adag glüközaminra volt szükségem ahhoz, hogy megőrizzem, fenn tartsam azt a szintet, amivel fájdalom és recsegés-ropogás nélkül tudom folytatni az alakformálást. Így találtam rá a Mega Glucosamine-ra ezen az oldalon. Már második adagot veszem belőle! ;) Használ! Azóta is jókat edzek, probléma mentesen.
Jó erős cucc
2017-09-02
Korábban Joint-X-et szedtem, azonban átttértem egy olcsóbb termékre, ami szintén megfelelt. Sajnos mivel felborult a napirendem, ezért nem feltétlenül tudtam mindig időben bevenni a másik terméket, így aztán hamar éreztem a térdemben h nem kapja meg a szervezetem a szokásos dózist, ezért ilyenkor tűzoltásnak szoktam bevenni Mega Glucosamine-t. Teszi a dolgát rendesen! Sztem ha elfogy a másik izületvédőm áttérek erre! Csak ajánlani tudom!