Collagen (300 gr.)

 / 4.8 13 vélemény
Scitec Nutrition Collagen 300 gr.
Ár: 7 990 Ft
Egységár: 26,63 Ft/gr.
Íz:
gyümölcs-puncs
Darabszám:
Kosárba teszem


Termék más kiszerelései

Termékleírás összecsukása »

Collagen Powder

A bőr és a porcok egészségéért

  • Hidrolizált tengeri kollagén!
  • Gyorsan hasznosuló formula!
  • Extra C-vitaminnal!
  • Cukormentes!
  • Finom gyümölcsös ízkombináció!
  • 10 g kollagén adagonként!

A kollagén az emberben természetesen előforduló fehérjék egyik csoportja. Rostos szerkezetű fehérje, mely fontos alkotóeleme a kötőszöveteknek, többek között a porcok, ínak, ínszalagok, bőr felépítésében vesz részt. Szervezetünkben található fehérjék közül a legnagyobb tömegben jelenlévő fehérjetípus. 

A kollagén termelődése az emberi szervezetben a kor előrehaladtával fokozatosan csökken. Ennek hatására a magas kollagéntartalmú szövetek (bőr, porcok) szerkezete meggyengül, azok veszítenek rugalmasságukból.

A Scitec formulában található hidrolizált (előemésztett) kollagén gyorsan felszívódik és jól hasznosul. Magas tisztaságú, jó élvezeti értékekkel  bíró halból származó hatóanyag, melynek összetétele megegyezik szervezetünkben, a bőrben, ínakban található kollagén típussal (I-es típusú kollagén). Ez a speciális kollagén forma gazdag a bőrben előforduló glicin, hidroxiprolin és prolin aminosavakban. A termék napi adagjában lévő kollagén megfelelő kiegészítése a szervezetben termelődő mennyiségnek.

A Scitec Collagen Powder a hatékonyságának növelés érdekében C-vitamin hozzáadásával készült, mely hozzájárul a kollagéntermeléshez és ezen keresztül a porcok, erek, fogíny, fogak és bőr normál állapotának fenntartásához*.

* Az Európai Élelmiszer-biztonsági Hatóság (EFSA) által tudományosan bizonyított, és az Európai Bizottság (EC) által engedélyezett állítások.

Adagolási javaslat

Keverjen össze naponta 1 adag (12 g) Collagen port 300 ml vízzel

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2018-10-15
Sziasztok!
Pajzsmirigy betegség miatt érdeklődnék, hogy mivel tengeri kollagén, ezért jódozott-e a termék?
Előre is köszönöm a választ.

válasz
2018-10-16
Szia!

Nem tartalmaz jódot a termék.

Vevővélemények

Nagyon jó!
2019-11-01
Most fogom venni a 2. dobozzal, mert nekem nagyon bevált! Íze is kellemes, és a bőröm is szebb lett tőle. Esténként iszom 2-3 dl vízben elkeverve, éhgyomorra. Korábban a Sticec Collagen Liquidjét fogyasztottam, nekem az ehhez képest sokkal töményebb volt, ezt szívesebben iszom. Ajánlom mindenkinek!