Collagen (300 gr.)

 / 4.7 11 vélemény
Scitec Nutrition Collagen 300 gr.
Ár: 7 900 Ft
Egységár: 26,33 Ft/gr.
Íz:
gyümölcs-puncs
Darabszám:
Kosárba teszem


Termék más kiszerelései

Termékleírás összecsukása »

Collagen Powder

A bőr és a porcok egészségéért

  • Hidrolizált tengeri kollagén!
  • Gyorsan hasznosuló formula!
  • Extra C-vitaminnal!
  • Cukormentes!
  • Finom gyümölcsös ízkombináció!
  • 10 g kollagén adagonként!

A kollagén az emberben természetesen előforduló fehérjék egyik csoportja. Rostos szerkezetű fehérje, mely fontos alkotóeleme a kötőszöveteknek, többek között a porcok, ínak, ínszalagok, bőr felépítésében vesz részt. Szervezetünkben található fehérjék közül a legnagyobb tömegben jelenlévő fehérjetípus. 

A kollagén termelődése az emberi szervezetben a kor előrehaladtával fokozatosan csökken. Ennek hatására a magas kollagéntartalmú szövetek (bőr, porcok) szerkezete meggyengül, azok veszítenek rugalmasságukból.

A Scitec formulában található hidrolizált (előemésztett) kollagén gyorsan felszívódik és jól hasznosul. Magas tisztaságú, jó élvezeti értékekkel  bíró halból származó hatóanyag, melynek összetétele megegyezik szervezetünkben, a bőrben, ínakban található kollagén típussal (I-es típusú kollagén). Ez a speciális kollagén forma gazdag a bőrben előforduló glicin, hidroxiprolin és prolin aminosavakban. A termék napi adagjában lévő kollagén megfelelő kiegészítése a szervezetben termelődő mennyiségnek.

A Scitec Collagen Powder a hatékonyságának növelés érdekében C-vitamin hozzáadásával készült, mely hozzájárul a kollagéntermeléshez és ezen keresztül a porcok, erek, fogíny, fogak és bőr normál állapotának fenntartásához*.

* Az Európai Élelmiszer-biztonsági Hatóság (EFSA) által tudományosan bizonyított, és az Európai Bizottság (EC) által engedélyezett állítások.

Adagolási javaslat

Keverjen össze naponta 1 adag (12 g) Collagen port 300 ml vízzel

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2018-10-15
Sziasztok!
Pajzsmirigy betegség miatt érdeklődnék, hogy mivel tengeri kollagén, ezért jódozott-e a termék?
Előre is köszönöm a választ.

válasz
2018-10-16
Szia!

Nem tartalmaz jódot a termék.

Vevővélemények

2019-02-01
Igazából szerintem nagyon kevés tápkieg cucc van, aminek azonnal (de legalábbis elég gyorsan) észlelhető hatása lenne, és sosem kizárólagos, mármint egyszerre az ember viszonylag kevés esetben változtat CSAK egy dolgon: így én sem csak a collagen powdert kezdtem el használni, hanem szedek mellé szintén Sciteces Arthro kineticet is, járok masszőrhöz, hengerezek (váll- és hátproblémával küzdök hosszú ideje), de azt hiszem a javulás szerves részét képezi ez a por! Az íze nekem nem jön be, de megiható, mondjuk szerintem ez nem fontos annyira, ha valaki nem bírja, majd vesz bogyót :) viszont elég jól oldódik! Én Bcaa-val meg néha edzés előttivel szoktam összekeverni, nem üt ki az íze, beleolvad :)