Pro Flex (480 gr.)

 / 5.0 1 vélemény
Protein Buzz Pro Flex 480 gr.
Ár: 6 490 Ft
Egységár: 13,52 Ft/gr.
Íz:
citrom
Darabszám:
Kosárba teszem


Termékleírás összecsukása »

Pro Flex

Megjelent a Protein Buzz termékcsalád első ízületvédője! Nyugodtan tekints úgy az öt komponensű, finom citromos ízű formulára úgy, mint az ízületeid multivitaminjára.

A Pro Flex a legnépszerűbb, leghatékonyabb ízületvédő összetevőket tartalmazza, méghozzá por formájában, hogy ne kelljen egész nap kapszulákat nyeldesned!

Egy adag Pro Flex tartalma:

  • 6 gramm hidrolizált kollagén
  • 2 gramm MSM
  • 1,5 gramm glükozamin szulfát
  • 1,2 gramm kondroitin szulfát
  • 0,5 gramm kalcium
  • 0,5 gramm C-vitamin

Elsősorban olyan sportolóknak kifejlesztve, akik extrém terhelésnek teszik ki az ízületeiket, csontozatukat minden héten. Másodsorban a 30 év felettieknek ajánljuk a terméket, hiszen a csontok, az ízületek, a bőr a kor előrehaladtával egyre gyengébbé válik a kollagéntermelődés lelassulása végett.

A kalcium hozzájárul a csontozat és a normál fogazat fenntartásához. A C-vitamin hozzájárul a normál kollagén-képződéshez, és ezen keresztül a porcok, a csontok, az erek, a fogíny, a fogak és bőr normál állapotának fenntartásához*.

*Tudományosan bizonyított, Európai Élelmiszer-biztonsági Hatóság (EFSA) által engedélyezett állítások.

Felhasználási javaslat:

Keverj el 16 g (4 adagolókanál) Pro Flex ízületvédő port 2-3 deci vízben. Fogyassz 1 adagot minden nap egyszer, a nap bármelyik szakaszában.

Termékleírás összecsukása »Kérdések


Vevővélemények

Bízok benne
2020-01-14
Ma jött meg, szóval még csak egy adagot vettem be, de nagyon bízok benne, mert az összetétele nagyon hasonló, mint a Labrada Nutritiontól az Elasti Join volt (ami már egy ideje nem kapható), sőt még kicsivel erősebb is az összetétele. Jól és könnyen elkeveredik a pohár vízben és még ízre is jó. Már csak a hatását várom...türelmesen. :)