BodyFlex (60 kap.)

 / 3.5 2 vélemény
Pro Nutrition BodyFlex 60 kap.
Ár: 4 510 Ft
Egységár: 75,17 Ft/kap.
Darabszám:
Kosárba teszem


Termékleírás összecsukása »

PRO NUTRITION BODY FLEX

A Pro Nutrition Body Flex-ben lévő hyaluronsav egy szulfát mentes glycosaminoglycan, mely eloszlik a kötőszövetekben, az epitheliumi szövetekben, és az idegi szövetekben.

Növeli az ízületi folyadékok viszkozitását, ezáltal csökkenti a súrlódást az ízületekben a porcok felszínén, így védi a porcokat a mechanikai traumákból adódó "kopás" ellen, ezzel hozzájárul az ízületek rugalmasságához, mozgékonyságához.

A HIALURON a kötőszövetben hálószerűen összekapcsolja és feltölti a sejtek között lévő állományt. A meglévő kollagén rostok közötti keresztkötéseket állítja helyre, a kollagén és elasztikus rostokat újraképzésre serkenti. A csontok egy részét rugalmas fehérjék az ún. kollagének teszik ki, melyek rostjai az acélsodronyhoz hasonlóan tekerednek fel, s húzódnak végig a csontok belsejében. Ez utóbbi nélkül csontjaink az üveghez hasonlóan már egy enyhe ütéstől is szilánkokra törnének. Szedésével csökkennek az ízületi fájdalmakat, s egyúttal javul a mozgás, ill. az általános kondíció.

Felhasználási javaslat:

A Pro Nutrition Body Flex termékből 2 kapszula (1 adag) este lefekvés előtt. Komoly izületi és ínfájdalmak esetén napi 3 X 2 tabletta.

Termékleírás összecsukása »Kérdések


Vevővélemények

nekem segített
2014-10-02
Nekem porckopásom van a csípőmben. Másodfokú. Rajtam segített. Elmúltak a fájdalmak, szinte tünetmentes lettem, hiszen amikor felálltam eddig összeestem és várnom kellett lépés előtt. Igaz, hogy Heavy Dutyt is tolok mellé, de kellett kiegészítésképpen ez is és így nem is fáj soha a csípőm. Ajánlom együtt a terméket porcerősítővel. Amúgy a bőröm is simább lett, eltűntek a mimikai ráncaim.