Collagen (180 tab.)

 / 5.0 2 vélemény
Pharmekal Collagen 180 tab.
Ár: 5 990 Ft
Egységár: 33,28 Ft/tab.
Darabszám:
Kosárba teszem


Termékleírás összecsukása »

Collagen: KOLLAGÉN 1000 MG (+ C-VITAMIN ÉS L-ORNITIN)

Hozzájárulhat a bőr feszességének, rugalmasságának megőrzéséhez, a porcok ízületek állapotának védelméhez: +C-vitamin és L-ornitin! (Hydrolyzed collagen).

A Kollagén egy teherbíró, rostos protein, ami fontos alkotóeleme a csontoknak, porcoknak, inaknak, szalagoknak és egyéb kötőszöveteknek (bőr, köröm, haj).

Valójában a kollagén teszi ki a teljes test protein mennyiség 50%-át. Az évek múlásával a szervezet kollagén termelése is csökken, ami a porcok és inak, valamint a bőrszövet rugalmasságának csökkenését is okozza. Ahogy csökken a szervezet kollagén tartalma a bőr annál inkább megereszkedik, ráncosodásra hajlamossá válik.

A változatos, kiegyensúlyozott táplálkozás és az egészséges életmód részeként alkalmazva a kollagén hozzájárulhat a bőr, csontozat, porcok, erek normál állapotának és működésének fenntartásához. Támogathatja a (természetes) ízületi porc regenerálódását, felépülését. Biztosíthatja a porc építőelemeinek (peptidek) bioszintézisét és a bőr kötőszövet, szalagok és inak rugalmasságát.

A C-vitamin hozzájárul a normál kollagénképződéshez, és ezen keresztül a porcok állapotának fenntartásához.

Napi ajánlott mennyiség:

1 x 3 db étkezés után

OÉTI notifikációs szám: 9597/2011

Termékleírás összecsukása »Kérdések


Vevővélemények

Kiváló
2016-08-21
A Joint-x-et egészítem ki vele. A hajammal és a körmömmel is csodát művelt. Ár-érték arányban is nagyon jó. Maradok ennél a terméknél most már.