Glucosamine + CSA Caps (120 kap.)

 
Optimum Nutrition Glucosamine + CSA Caps 120 kap.
Ár: 7 990 Ft
9 855 Ft
Megtakarítás:1 865 Ft 19%
Egységár: 66,58 Ft/kap.
Nem rendelhető!


Termékleírás összecsukása »

Glucosamine Plus CSA

Enyhe vagy közepes ízületi gyulladásban szenvedők számára

Meggyőző kutatási eredmények igazolják, hogy a glükozamin szulfát szerepet játszik a sebek gyógyulásában, és regenerálja az ízületek porcait. Ha az ízületek megkapják az alapvető "nyersanyagokat", a glükozamin szulfát segít újjáépíteni és helyreállítani a porcot, és enyhíti az ízületi fájdalmat is. A kutatások kimutatták, hogy sokkal hatékonyabb a felszívódása, mint a többi "ízületvédő csodaszernek". A molekulák, kis méretüknek köszönhetően 98%-ban felszívódnak a testben, míg pl. a kondroitin szulfát csak 13%-ban szívódik fel: érthető tehát, miért hatásosabb a glükozamin szulfát. Tudományos vizsgálatok igazolják: a járulékos ízületi folyadék termelődésének serkentésével a glükozamin szulfát segít az ízületek laza, zökkenőmentes működésének fenntartásában. A legmodernebb kutatás kimutatta, hogy a teljes mértékben felszívódott glükozamin szulfát, a porcok építőanyagaként valóban képes nagymértékben regenerálni az emberi porcokat.

A legújabb kutatások alátámasztják, hogy az étrend-kiegészítőként alkalmazott glükozamin, és az Optimum Nutrition kondroitin szulfátja hatékony lehet enyhe vagy közepesen erős ízületi fájdalmak esetén. Az Optimum Nutrition Glucosamine Plus CSA terméke 1000 mg tiszta, kristályos (A-típusú) glükozamin szulfátot tartalmaz két kapszulában, ez pedig a számos egészségügyi szakértő által ajánlott adag.

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2012-02-03
Az izületvédőkkel kapcsolatban milyen összetevők a legfontosabbak és mi az a minimum mennyiség mg ban amit tartalmaznia kell egy táplálékiegészitőnek?Köszi.

válasz
2012-02-05
Kondroitin, glukozamin, MSM, ez a három a legfontosabb. Glukozaminból napi 1500mg körüli mennyiség, kondroitinből szintén optimális. MSM esetében nincs meghatározva ilyen mennyiség, a kutatások során 100-5000mg közötti mennyiségek fordultak elő.

Vevővélemények