Glucosamine Flex (60 kap.)

 / 4.9 8 vélemény
Olimp Sport Nutrition Glucosamine Flex 60 kap.
Ár: 1 990 Ft
Egységár: 33,17 Ft/kap.
Darabszám:
Kosárba teszem


Termékleírás összecsukása »

Glucosamine Flex

Tápanyagok nem csak az izmaidnak kellenek. Az ízületeidet is táplálnod kell, ha meg a akarod őrizni az egészségüket. És ahogyan az izmaidat sem kúraszerűen táplálod, úgy az ízületeidet is jó, ha folyamatosan ellátod a számukra legszükségesebb, alapvető tápanyagokkal. Így őrizheted meg egészségüket, ruganyosságukat, és így előzheted meg a bosszantó fájdalmakat, melyek bekorlátozzák a mozgásodat, úgy az edzés során, mint a mindennapi tennivalók végzése közben.

"Bokafájdalomra kerestem ízületvédőt, akkor találtam ezt a terméket, és úgy gondoltam ennyi pénzért muszáj kipróbálni hogy mit tud. 2 hete szedem napi 1x3 ebéd közben vitamin mellé bő folyadékkal. Határozott javulást érzek, mindenképpen fogok még rendelni belőle."

A Glucosamine Flex glukozamin-szulfátot tartalmaz, ami az egyik legalapvetőbb ízületi tápanyag. Fogyasztásával olyasmi hatást érsz el, mint amikor megolajozol egy gépezetet. Nem nehéz belátni, milyen fontos dolog ez a "forgó alkatrészek", azaz az ízületek esetében!

A Glucosamine Flex szedése

Szedj napi 3 kapszulát, étkezés mellé, egy adagban.

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2015-05-12
Szia! Mennyi a hatóanyagtartalma ennek a terméknek?

válasz
2015-05-18
Szia!

2 kapszula hatóanyagtartalma:

Glükozamin-szulfát 2KCL
1333,3 mg, ebből: Glükozamin-szulfát 1000 mg
Kondroitin-szulfát 200 mg
C-vitamin 12 mg

Vevővélemények

bevált
2015-12-16
Bokafájdalomra kerestem ízületvédőt, akkor találtam ezt a terméket, és úgy gondoltam ennyi pénzért muszáj kipróbálni hogy mit tud. 2 hete szedem napi 1x3 ebéd közben vitamin mellé bő folyadékkal. Határozott javulást érzek, mindenképpen fogok még rendelni belőle.