Arthroblock Forte (60 kap.)

 / 5.0 11 vélemény
Olimp Sport Nutrition Arthroblock Forte 60 kap.
Ár: 4 990 Ft
Egységár: 83,17 Ft/kap.
Darabszám:
Kosárba teszem


Termékleírás összecsukása »

ARTHROBLOCK FORTE

Hétszeres ízületvédelem az Arthroblock Forte-val.

ARTHROBLOCK FORTE egy innovatív étrend-kiegészítő nem kevesebb, mint a 7 legfontosabb aktív összetevővel, beleértve az innovatív hialuronsavat, amely a védelem javítása érdekében, erőt és regeneráció az ízületek.

Adagolás

1 kapszula naponta 1-2 alkalommal. Használd 2-3 hónapig, és ha szükséges 1-2 hónap után újra.

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2015-01-20
Szia!
Arthro Guardal összehasonlítva szerinted melyik termék jobb választás? Egyre szimpatikusabbak az olimp termékei és az ára is kedvezőbb.
Köszi a választ: Tomi

válasz
2018-02-05
Szia!

Az Arthro Guard komplexebb, de kb. azonos kaliberű a kettő. Érdemes ezzel tenni egy próbát. Az Olimp termékek egyébként nagyon jók, nekünk legalábbis nagyon pozitívak a tapasztalataink velük, és a visszajelzések is azt tükrözik, hogy minőségi produktumokról van szó.

Vevővélemények

Csodaszer
2016-01-14
Egyszerűen csoda. Komolyan. Nem túlzok, éveken keresztül keserítette meg az életemet egy krónikus vállfájdalom, aminek következtében még a fekvenyomást is el kellett felejtenem. Az oldalemelésre pedig még gondolni sem mertem, mert attól is fájdalmaim voltak. Nem viccelek, ez a háromezerpárszázforintos termék két hét után elmulasztotta stabilan. Annyira stabilan, hogy egy havi adag elfogyasztása után is megmaradt a hatás. Imádom. Ajánlom. Ha lehetne, száz csillagot adnék!
Kiváló
2016-02-01
Kiváló termék mint minden amit a Olimp gyárt. Sajnálattal látom, hogy drágult egy kicsit az ára, de ennek ellenére szerintem továbbra is ezt fogom használni. Arthro guard volt az eddig használt ízületvédőm, de azt kell mondjam ez hatásosabb. Bal váll fájdalom miatt nem tudtam fekve nyomni. Arthro Guard-ot és Warm up-ot használtam korábban de nem nagyon javult. Aztán váltottam erre a termékre és mellette maradt a warm up. Panaszaim teljesen megszűntek egy hónap használat után. Azóta már időnként próbálkozom újra a fekve nyomással is. Akinek van valamilyen fájdalma szerintem ne féljen tőle és tegyen egy próbát.
Hatásos
2017-09-07
Megelőző jelleggel kezdtem szedni, előírás szerint napi két szemet, mivel időnként éreztem enyhe fájdakmat vállban, ill. térdem is furcsának éreztem. Kb két hét után már érezhető, hogy az eddig érzékeny térdem, vállam sokkal jobban bírja a terhelést. Jó termék.