Arthroblock (60 kap.)

 / 5.0 5 vélemény
Olimp Sport Nutrition Arthroblock 60 kap.
Ár: 2 800 Ft
Egységár: 46,67 Ft/kap.
Nem rendelhető!


Termék más kiszerelései

Termékleírás összecsukása »

Arthroblock

Az ízületeknek ugyanolyan nagy szükségük van tápanyagokra, mint a testünk bármelyik másik szövetének. Ők a testünket jelentő gépezed mozgó alkatrészei. És ahogyan a gépek is elromlanak, ha nincsen kenésük ezeknek az alkatrészeknek, úgy a testünk mozgása is akadályoztatva lesz, ha erre nem figyelünk. Sajnos az ízületeknek olyan speciális tápanyagokra van szükségük, melyeket a napi étkezés nem, vagy csak minimális mértékben tartalmaz. Szükséges tehát gondoskodni erről!

"Először az ára miatt vettem meg, de annyira bevált, hogy már 2 munkatársam is ezt szedi. Ha leosztod kapszulákra a hatóanyagot, mg-ra annyi cucc van benne, mint a drágábbakban. Mindenki az adagokat nézi, nézd azt is 1 adag hány kapszulából áll. 1 hónap után megoldja az ízületek kenési problémáit, szinte minden fájdalom megszűnik. Célszerű kúraszerűen szedni, 3 hónap után 1 hónap pihi. 37 éves fejjel, 25 éves sportolói múlttal, bátran merem ajánlani bárkinek!"

És itt jön az a pont, amikor a vevői véleménnyel vitába szállunk. Az izmaidat kúraszerűen eteted? Vagy általában, a szervezetedet kúraszerűen táplálod? Ugye, hogy nem. Folyamatosan veszed magadhoz a táplálékot, mert különben a tested bemondja az unalmast. Miért lenne ez másképp pont a legjobban igénybe vett mozgó alkatrészekkel? Pláne úgy, hogy a sport miatt extra terhelésnek vannak kitéve? Tápláld őket folyamatosan, hosszú távon meg fogják hálálni!

Az Arthroblock szedése

Szedj napi 1 kapszulát étkezéssel együtt, ha a megelőzés a célod. Amennyiben már kialakult probléma miatt használod, szedj 2-3 kapszulát étkezéssel együtt, egy adagban!

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2015-05-12
Szia! Milyen és mennyi hatóanyagok találhatók ebben a termékben?

válasz
2015-05-18
Szia!

Egy adag 1 kapszula. Hatóanyagtartalom adagonként:

Általános tápérték/adag:

Glükozamin-szulfát 2KCl
beleértve a glükózamin-szulfát 500 mg
Kondroitin-szulfát 50 mg
Hialuronsav 5 mg
Boswellia serrata kivonat (60% boswelinowego) 25 mg
Gyömbér kivonat (5% gingerols) 25 mg
A C-vitamin 10 mg
Mangan (kelát albion ) 6,25 mg
Mangán 1 mg

Vevővélemények

megoldja az ízületek kenési problémáit
2015-05-10
Először az ára miatt vettem meg, de annyira bevált, hogy már 2 munkatársam is ezt szedi. Ha leosztod kapszulákra a hatóanyagot, mg-ra annyi cucc van benne, mint a drágábbakban. Mindenki az adagokat nézi, nézd azt is 1 adag hány kapszulából áll. 1 hónap után megoldja az ízületek kenési problémáit, szinte minden fájdalom megszűnik. Célszerű kúraszerűen szedni, 3 hónap után 1 hónap pihi. 37 éves fejjel, 25 éves sportolói múlttal, bátran merem ajánlani bárkinek!
Ajánlom
2017-04-20
Jó termék és megfelelő táplálkozással és az edzés megfelelő kivitelezésével kiválóan védi az ízületeket!