Flexit Liquid + Gelacoll ízületvédő csomag (szett)

 / 4.5 28 vélemény
Nutrend Flexit Liquid + Gelacoll ízületvédő csomag szett
Ár: 5 290 Ft
8 180 Ft
Megtakarítás:2 890 Ft 35%
Nem rendelhető!


Termék más kiszerelései

Termékleírás összecsukása »

Nutrend Flexit Liquid + Gelacoll ízületvédő csomag

Nutrend Flexit Liquid ízületvédő egy speciálisan összeállított termék kifejezetten az ízületek védelmét és a sérült ízületek gyógyítását szolgálja. A folyékony formula a hatékonyabb felszívódást és hasznosítást garantálja.

A Nutrend Flexit Gelacoll ízületvédő termék kiválóan alkalmas az ízületi problémák kezelésére és az ízületek védelmére az intenzív edzések során. Nagyszerű segítség az ízületek újranövekedésében, melyet ízületi regeneráció néven is ismerhetünk. Használatával a kötőszövetek is védelmet kapnak a sérülések ellen.

További előny Nutrend Flexit Gelacoll ízületvédőnek, hogy segíti az ízületeket mozgékonyabbá és rugalmasabbá tenni. Két nagyszerű összetevőt tartalmaz: Metil szulfanil metán (MSN) és hidrolizált zselatin.

Kiszerelés:

  • Nutrend Flexit Liquid - 500 ml
  • Nutrend Flexit Gelacoll - 180 kapszula

Ajánlott használat:

Nutrend Flexit Liquid Általános esetben a meglévő ízületek védelme érdekében fogyasszon 10 ml Nutrend Flexit Liquid ízületvédő terméket az ébredés után üres gyomorra! Amennyiben már meglévő ízületi sérülése van, fogyasszon 15 ml terméket az ébredés után üres gyomorra! Amennyiben intenzíven sportol, jelentős súlyfelesleggel rendelkezik, problémája van a hajával, a bőrével esetleg a körmeivel fogyasszon kétszer 15 ml terméket az étkezései közt! A Nutrend Flexit Liquid ízületvédő termék folyamatos használata minimum 60 napig javasolt! Nutrend Flexit Gelacoll alapesetben 4-6 Nutrend Flexit Gelacoll kapszula fogyasztása ajánlott naponta, elosztva azokat az étkezések között. Sportolóknak, túlsúlyos személyeknek, ízületi problémákkal szenvedőknek vagy szöveti problémák esetén fogyasszon 8 kapszulát naponta az étkezései közt!

Összetétel:

Nutrend Flexit Liquid:
A glükozamin a porcok szerves alkotóeleme, mely az ízületekben lelhető fel nagy mennyiségben. Szerepet játszik az ízületek helyes működésében, felépíti a porcokat és megőrzi annak egészségét. Kondroitin szulfát: a porcok másik természetes felépítője, biztosítja annak rugalmasságát és mechanikus működését. MSM: az emberi szervezetben nagy mennyiségben előforduló kénszállító anyag, gyakran szerves kénnek is nevezik. Részt vesz a sejthártyák képzésében, megtalálható különböző szövetekben, így a porcokban is. Gyulladásgátló hatású, csökkenti az ízületi fájdalmat. L-Prolin: a kötőszövetet alkotó fontos összetevő, mely a nem esszenciális aminosavak csoportjába tartozik. Feladata az elasztikus és a kollagén fehérjék stabilitása, valamint a membránok és fehérjék védelme a szabad gyökökkel szemben. Szerepe van az artériák falának helyes szerkezeti kialakításában, biztosítja annak rugalmasságát és stabilitását. Glicin: a kollagént alkotó aminosav, 35%-át teszi ki neki. Hiarulonsav: olyan nagy tömegű poliszacharid, mely nagy mennyiségű vizet képes megkötni, saját tömegének akár 1000-szeresét is! Biztosítja az ízületi folyadék gél jellegét, így védi azokat a kopástól és segíti az ízületi rugalmasságot és mozgékonyságot.
Nutrend Flexit Gelacoll:
MSM: az emberi szervezetben nagy mennyiségben előforduló kénszállító anyag, gyakran szerves kénnek is nevezik. Részt vesz a sejthártyák képzésében, megtalálható különböző szövetekben, így a porcokban is. Gyulladásgátló hatású, csökkenti az ízületi fájdalmat.

Hidrolizált zselatin: a csontok és a porcok jelentős részét a kollagén alkotja, melyek rugalmas fehérjék. A kollagénből nyerhető a zselatin, mely jótékony hatással van az ízületekre. A hidrolizált zselatint először megtisztítják, majd feldolgozzák

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2017-02-14
Szia ! 14 éves lányom step aerobicra jár (heti 3 szor), sokat guggolnak és nagyon fáj a térde.. Neki ez jó megoldás lehet ?

válasz
2017-02-16
Szia4

Igen, ő is szedheti.

Vevővélemények

bevált!
2015-04-15
Akciósan teljesen megéri. Bár a Gelacoll nem sokat használt nekem, csak a liquid, de mivel egy árban van a kettő így teljesen megéri. A liquid már az első adag napján enyhítette a fájdalmakat. A térdem gyenge, 20kg-nál nagyobb súllyal nem tudok guggolni és 20 ismétlést örültem ha meg tudtam csinálni a rossz térdem miatt. Lábbal nagyon el vagyok maradva, de így ezzel már az 1. héten fel tudtam tenni 30kg-ra gond nélkül. Következő alkalommal felrakom 40re, nagyon hatásos kis termék. Nagyon jó lábedzéseket tudok már így csinálni. Ha továbbra is így fog menni, nem csak évente 1-2 adagot hanem havi szinten venni fogom az biztos :) Hozzátenném, hogy a Nutrendnek van egy por állagú változata is, ami nem használt semmit pedig abban több hatóanyag van elvileg.
Szuper
2015-08-12
Rendszeres futással szoktam valamelyik térd vagy boka ízületeimet hazavágni, hetekig tartó sajgás-nyilallás érzéssel. Már másodszor rendeltem és tapasztaltam meg, hogy már a második naptól jelentősen enyhül a fájdalom, és ha képes lennék kihagyni edzést talán már el is múlt volna tőle :) Csak ajánlani tudom, látványosan hasznos készítmények.
Megéri, ha elég ideig használod
2015-12-06
Többször csináltam már "kúrát" ezzel a termékkel. Nagyon jó tapasztalataim vannak. Igazából, ha tehetném, abba sem hagynám, de erre mindig nincs külön rávaló, hogy folyamatosan szedjem, így 3-4 hónap után tartok szünetet. Legtöbben ott rontják el, hogy nem elég ideig használják, így úgy érzik, nem hat, pedig ugye az ízületek anyagcseréje igen lassú, idő kell, míg érezhető hatása lesz a terméknek.