Flexit Liquid (0,5 lit.)

 / 4.8 4 vélemény
Nutrend Flexit Liquid 0,5 lit.
Ár: 5 290 Ft
Egységár: 10 580,00 Ft/lit.
Nem rendelhető!


Termék más kiszerelései

Termékleírás összecsukása »

Flexit Liquid

A Nutrend Flexit Liquid ízületvédő egy speciálisan összeállított termék kifejezetten az ízületek védelmét és a sérült ízületek, porcok gyógyítását szolgálja. A folyékony formula a hatékonyabb felszívódást és hasznosulást garantálja.

Ez a termékcsalád alkalmas az izületek, szalagok, inak, az izmok és a kötőszövetek tápanyag igényeit kielégíteni, azokat regenerálni. A termékek a legújabb tudományos kisérletek eredményeire épülnek, ahol az összetevők egymásra gyakorolt pozitív hatását is vizsgálták. A tökéletes izületvédő kifejlesztésének a célja az volt, hogy védelmet és gondos kezelést kapjanak a terhelt vagy sérült izületek, porcok, szalagok, inak, izmok és kötőszövetek.

Egyedülálló összetevők együttese egy dobozban!

  • hatékony, könnyen felszívódó formula
  • tökéletes összetevőik segítségével táplálja, regenerálja az izületeket, porcokat
  • a glükozamin, kondroitin szulfát felépíti, regenerálja az izületeket, porcokat
  • a kéntartalmú MSM szükséges a kollagén képzéséhez, antioxidáns tartalma védi a porcokat a káros szabad gyököktől
  • a hiarulonsav - sok vízet képes megkötni, ezáltal az izületet védettebbé teszi a külső hatások ellen
  • C vitamin - antioxidánsként semlegesíti a szabad gyököket, és gyulladás.

Adagolás

Ajánlott használat:
Általános esetben a meglévő ízületek védelme érdekében fogyasszon 10 ml Nutrend Flexit Liquid ízületvédő terméket az ébredés után üres gyomorra!

Amennyiben már meglévő ízületi sérülése van, fogyasszon 15 ml terméket az ébredés után üres gyomorra!

Amennyiben intenzíven sportol, jelentős súlyfelesleggel rendelkezik, problémája van a hajával, a bőrével esetleg a körmeivel fogyasszon kétszer 15 ml terméket az étkezései közt!

A Nutrend Flexit Liquid ízületvédő termék folyamatos használata minimum 60 napig javasolt! Komoly izületi fájdalom esetén, vagy sportolóknak nagy izületi terhelés esetén hatása fokozható ha Flexit Gelacoll termékkel együtt fogyasztja.

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2018-11-19
Előző kérdésem/megjegyzésem válaszára reagálva: Lehet, hogy én értettem félre valamit a cikkből, bemásolom azt a részt, amire a megjegyzésem vonatkozott: "Iowa-i kutatók arról számoltak be, hogy amikor az alanyok egy ill. két karral végeztek bicepszhajlítást, akkor az izomerő karokra lebontva 20%-al nagyobb volt, amikor egykezes verzióban végezték a gyakorlatot.(Magyarán szólva, ha kétkezes rúddal bicepszhajlítást végeztek állva 10kg-al, akkor egy-egy egykezes súllyal nem 5-5 kg-ot, hanem 12-12 kg-ot tudtak használni az alanyok átlagosan.)" Ha megnézzük a zárójelben levő példát, és 10 kg-al végzünk bicepszhajlítást kétkezes rúddal, akkor igen. valóban egy kézre lebontva 5-5 kg-ot emelek. Az Iowai kutatók eredményéből kiindulva azonban ha egykezes bicepszhajlítást végzek, 20%-al nagyobb izomerőt vagyok képes kifejteni karokra lebontva. Tehát 5-5 kiló helyett 6-6 kilót tudok megmozgatni, ugyanis ezt jelenti a 20%-al nagyobb súly: nem az eredeti súly növekszik 20%.al (így jött ki a cikkben a 12 kiló karonként). Lássuk be az elég abszurd lenne, ha kétkezes bicecpszhajlítást 10 kilóval tudunk végezni, viszont egykezest pedig 12-12-vel :) A javaslatom pedig az volt, hogy vagy írjátok át a példában a kétkezes bicepszhajlítás súlyát 20 kg-ra, és ha egykezes bicepszhajlítás csinálnák akkor nem 10-10 kilós súlyokkal tudnánk végezni a gyakorlatot, hanem 12-12 kilóval. Vagy ha a kétkezes bicepszhajlítást 10 kilóval végezzük akkor az egykezest 5-5 kiló helyett 6-6 kilóval tudjuk végezni.

Igazából több szót is vesztegettünk rá, mint amennyit megér az ügy, bocsi a felesleges okoskodásért :D

válasz
2018-11-22
Szia!

Igen, igazad van. Itt azzal volt a baj, hogy nem a cikk tényleges írója válaszolt a kérdésre :)

Vevővélemények

Egyik legjobb ízületvédő folyadék
2014-11-15
Véleményem szerint a piacon megvásárolható egyik legjobb ízületvédő folyadék. Akinek a gyomra nem bírja a kapszulába töltött por készítményeket annak ez megfelelő választás. Gyors hatás, már pár hét után érezhető az ízületre kifejtett hatása. Kellemes ízű, gyors felszívódású. Évente 1-2 kúra tökéletesen helyrehozta az ízületeimet. Ajánlom mindenkinek, nekem és akinek ajánlottam segített!