Flexit Gelacoll Caps (180 kap.)

 / 4.6 5 vélemény
Nutrend Flexit Gelacoll Caps 180 kap.
Ár: 2 890 Ft
Egységár: 16,06 Ft/kap.
Darabszám:
Kosárba teszem


Termék más kiszerelései

Termékleírás összecsukása »

Flexit Gellacoll Caps

A Nutrend Flexit Gelacoll ízületvédő termék kiválóan alkalmas az ízületi problémák kezelésére és az ízületek, porcok védelmére, megelőzésére.

A kollagén fehérje - praktikus, kapszulás kiszerelésű zselatin hidrolizát. A zselatin hidrozilát számos aminósavból és peptidből épül fel, részt vesz a kollagén képzésben, segíti a porcok, inak védelmét. Jó hatással van a bőrre, a körmökre és a hajra is. Legfontosabb feladata a porcok védelme és regenerációja sérülés esetén.

  • Izületek, porcok hatékony védelmére és regenerációra
  • Izületek rugalmasságánal megörzésére, javítására

Ajánlott használat:

Alapesetben 6-8 Nutrend Flexit Gelacoll kapszula fogyasztása ajánlott naponta, elosztva azokat az étkezések között.
Sportolóknak, túlsúlyos személyeknek, ízületi problémákkal szenvedőknek vagy szöveti problémák esetén fogyasszon 8 kapszulát naponta az étkezései között!

Felhasználás:

Szedje a Nutrend Flexit Gelacoll ízületvédő kapszulákat az előbbi leírás szerint és igyon hozzá elegendő mennyiségű italt! Miután a terméket felbontotta, tárolja azt 10°C és 25°C között és fogyassza azt el 3 hónapon belül!

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2008-11-19
Tc. Team, van info a termékről?

válasz
2010-11-09
1 kapszula tartalmaz 30g MSM-et és 315mg hidrolizált zselatint. A javasolt adagolás napi 4-6 kapszula étkezések között. Sportolók esetében 8 kapszula javasolt. 1 dobozban 100 kapszula van.

Vevővélemények

Jól jött! :)
2015-05-18
Sajnos nemrég edzés közben elkezdett fájni a vállam és a könyököm, kisugárzott az egész karomra, ezért gondoltam kipróbálom az ízületvédőt. Nem bántam meg, a fájdalom teljesen elmúlt azóta, újra tudok úgy edzeni, ahogy szeretnék. Naponta 4 kapszulát szedek étkezések között elosztva, bár néha csak közvetlenül étkezés előtt tudom bevenni. Egyébként a kapszula nem nagy, könnyen lenyelhető. Elégedett vagyok a termékkel. :)