Glucosamine & Chondroitin with MSM (90 kap.)

 
Now Foods Glucosamine & Chondroitin with MSM 90 kap.
Ár: 8 490 Ft
Egységár: 94,33 Ft/kap.
Darabszám:
Kosárba teszem


Termék más kiszerelései

Termékleírás összecsukása »

Glucosamine & Chondroitin +MSM

Segíti az ízületek normális működését. A NOW Glükózamin, kondroitin & metil-szulfonil-metán terméke a három legnépszerűbb és leghatásosabb tápanyagot egyesíti egy étrendi kiegészítőben, melyek támogatják az egészséges ízületeket. Mind a glükóz-amin, mind pedig a kondroitin 100% szulfát, ezeknek a tápanyagoknak a legkeresettebb formája. Ráadásul metil-szulfonil-metánt is tartalmaz, a kén egy szerves formáját, mely minden élő szervezetben megtalálható. A tanulmányok kimutatták, hogy ezek a tápanyagok olyan étrendi összetevőket nyújtanak, melyek támogatják az egészséges ízületrendszert és annak normális működését. Nem tartalmaz: cukrot, sót, keményítőt, élesztőt, búzát, sikért, kukoricát, szóját, tejet, tojást vagy tartósítószereket.

Ajánlott alkalmazás:

Étrendi kiegészítésként naponta három kapszula szedése ajánlott étkezés közben, vagy éh gyomorra. Azoknak, akik tudnak arról, hogy allergiásak a rákfélékre, jelen termék alkalmazása nem ajánlott. Egyéb összetevők: zselatin (kapszula), magnézium-sztearát (növényi eredetű). Tartalmaz még rákfélékből való származékokat (tengeri rák, garnélarák, homár, édesvízi rák).

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2015-02-09
Hello! Ez a termék csipő meszesedésre megfelelő lenne?Vagy mást ajánlanál?Köszi

válasz
2018-02-05
Szia!

Kicsit kevés egy ilyen kaliberű termék a problémára. Egy WOD Crusher NEM Forte - Collagen Liquid kombó sokat segíthet az állapot javításában.

Vevővélemények