Glucosamine & Chondroitin with MSM (180 kap.)

 
Now Foods Glucosamine & Chondroitin with MSM 180 kap.
Ár: 10 200 Ft
Egységár: 56,67 Ft/kap.
Nem rendelhető!


Termék más kiszerelései

Termékleírás összecsukása »

Glucosamine & Chondroitin +MSM

Segíti az ízületek normális működését. A NOW Glükózamin, kondroitin & metil-szulfonil-metán terméke a három legnépszerűbb és leghatásosabb tápanyagot egyesíti egy étrendi kiegészítőben, melyek támogatják az egészséges ízületeket. Mind a glükóz-amin, mind pedig a kondroitin 100% szulfát, ezeknek a tápanyagoknak a legkeresettebb formája. Ráadásul metil-szulfonil-metánt is tartalmaz, a kén egy szerves formáját, mely minden élő szervezetben megtalálható. A tanulmányok kimutatták, hogy ezek a tápanyagok olyan étrendi összetevőket nyújtanak, melyek támogatják az egészséges ízületrendszert és annak normális működését. Nem tartalmaz: cukrot, sót, keményítőt, élesztőt, búzát, sikért, kukoricát, szóját, tejet, tojást vagy tartósítószereket.

Ajánlott alkalmazás:

Étrendi kiegészítésként naponta három kapszula szedése ajánlott étkezés közben, vagy éh gyomorra. Azoknak, akik tudnak arról, hogy allergiásak a rákfélékre, jelen termék alkalmazása nem ajánlott. Egyéb összetevők: zselatin (kapszula), magnézium-sztearát (növényi eredetű). Tartalmaz még rákfélékből való származékokat (tengeri rák, garnélarák, homár, édesvízi rák).

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2020-02-12
Szia!Mivel a protein delite pokolian finom így reggel zabpehelyel fogyasztóm újabban.Ez így okes vagy térjek vissza a wpp+zabra?köszi

válasz
2020-02-13
Szia!

Teljesen okés, nyugodtan mehet.

Vevővélemények