Glükozamin Komplex (30 kap.)

 / 5.0 4 vélemény
Netamin Glükozamin Komplex 30 kap.
Ár: 1 290 Ft
Egységár: 43,00 Ft/kap.
Nem rendelhető!


Termékleírás összecsukása »

Netamin Glükozamin Komplex – 30 tabletta

1. Termékelőnyök

  • alapvető az egészséges porcok működésében
  • ízületi porcok épségének megőrzése és regenerálódása
  • segíti az ízületek normál működését és mozgathatóságát
  • made in USA

2.Rövid leírás

Európában a népesség egynegyede szenved ízületi betegségben. Az ízületi szövetek sejtjei nem tapadnak szorosan egymáshoz, köztük sejt közötti tér található, melyet támasztószövet tölt ki, a glükozamin e terekben fejti ki hatását. A sejt közötti vízterek mennyisége és rugalmassága a kor előrehaladtával csökken, az ízületek elkezdenek fájni. A glükozamin az adott szövetféleség rugalmasságát biztosítja, illetve az anyagcsere-folyamatban mint tápanyag is részt vesz. Mivel egy része folyamatosan elhasználódik, azt pótolni kell kívülről.

A glükozamin természetes anyag, tengeri állatok kitinpáncéljából nyerik ki. Segíti a súrlódásnak kitett ízületi szövetek sima felületét és zökkenő- illetve fájdalom-mentes mozgását és a porcszövetek újraképződését, mivel vízmolekulákat képes magához kötni, így kialakítja a sejtek közötti víztereket, amelyek a porcok közötti ízületi nedv mennyiségét, sűrűségét is befolyásolják. Másrészt tápanyagul szolgál a porcot felépítő sejteknek, nélkülözhetetlen az ízületi porc működéséhez.

Az ízületi problémák megoldására használható a glükozamin-szulfát bevitele, leginkább az enyhe porclágyulások esetében segíthet, de a komolyabb ízületi problémáknál is számíthatunk rá, melyek a térd, derék és gerinc esetében jellemzőek.

4. Miért érdemes szedni?

  • alapvető az egészséges porcok működésében
  • segíti az ízületek normál működését és mozgathatóságát
  • időseknek az ízületi kopás okozta tünetek enyhítésére javasolt szedni, illetve amennyiben még nincsenek tünetek akkor megelőző célzattal
  • sportolóknak különösen ajánlott (főleg olyan sportok esetében melyek jelentős terhelésnek teszik ki az ízületeket, mint futás, súlyzózás, tenisz, futball, stb.)

5. Szedési javaslat

Felnőtteknek napi egy tabletta. A tablettát két étkezés között, mindig ugyanazon napszakban vegye be.

Termékleírás összecsukása »


Kérdések

Kérdés
2017-06-21
Sziasztok! Nemsokára elkezdenék egy hónapos tisztitókúrát minden kiegészítőt mellőznék és szedném a mária tövist, D-vitamin2000-et és ezt is beiktatnám a glükozamint Szerintetek jó kombo? :)

válasz
2017-06-22
Szia

A glükozaminnak semmi köze egy tisztítókúrához. Ez akár minden nap kellene, hogy menjen az ízületeid védelme érdekében.

Vevővélemények

Megéri az árának minden egyes fillérét!
2015-08-29
Éveken át túlsúllyal küzdöttem (+20kg!), illetve fociztam, ennek eredménye lett az ízületi fájdalom. Jelenleg, heti 3x járok konditerembe, egy idő után elkezdett fájni a térdem és a könyököm. Úgy döntöttem, hogy veszek valamilyen ízületvédő kiegészítőt. Erre a termékre esett a választásom, egyrészt az egyhavi adagos kiszerelés miatt, illetve a "versenyképes" ár miatt. Pár nap szedés után enyhültek a tüneteim, egy hét szedés után teljesen elmúltak. Saját hibámból adódóan abbahagytam a szedését, hamarosan vissza is tértek a tünetek. Ezért ismét megrendeltem, és havi rendszerességgel szedni fogom. Szóval aki jó ár-érték arányban keres ilyen terméket, annak a legjobb választás!!! Én csak ajánlani tudom, bevált.