Collango Kollagén (330 gr.)

 / 4.7 15 vélemény
MHN Sport Collango Kollagén 330 gr.
Ár: 4 290 Ft
Egységár: 13,00 Ft/gr.
Íz:
Darabszám:
Kosárba teszem


Termékleírás összecsukása »

Collango Kollagén

PEPTAN kollagén:

A kollagén elsődleges kötőszövet és egy kulcsfontosságú fehérje a szervezetben, amely biztosítja a kohéziót, a rugalmasságot és regenerálódását a bőrnek, a porcnak és a csontoknak. Vannak eltérő típusú kollagének, attól függően, hogy a szöveteket mely részéből származik.

A mi Peptan kollagénünk:

A Peptan 1-es típusú kollagén peptid, mely azonos mint az emberi szervezetben megtalálható kollagén. A Peptan egy nagy tisztaságú természetes, bioaktív termék, amelynek a fehérje tartalma több mint 97% (száraz tömegre számítva), ebben a formában könnyen használható és emészthető az emberi test által, amint tudományos elemzés is bizonyít (Asghar Henrickson és Rousselot, 2007).
Nagy aminosav forrás.
Túlsúlyban van a glicin, a prolin és a hidroxi-prolin, amely körülbelül az 50%-át adja a teljes aminosav tartalomnak. A glicin és a prolin koncentráció 10-20-szor magasabb, mint más fehérjékben. Ez a nagyon speciális aminosav összetétel biztosítja a Peptan nutri-funkcionális tulajdonságait, amelyek nem találhatóak más fehérjeforrásokban.
A Peptan kollagén gyártója és forgalmazója a francia Rousselot cég. A Peptan vezető kollagén termék a világban.

A Peptan bioaktív peptideket kíméletes enzimatikus hidrolízissel készült natív kollagén. Természetes és antiallergén.

Előnyei:

  • könnyen használható
  • nagyon jól oldható
  • víztiszta oldhatóságú
  • hőstabil

A világ népessége öregszik és ennek a folyamatnak megvannak a maga hátrányai.

A főbb egészségügyi problémák:

  • csontritkulás és a sarcopenia
  • csontízületi gyulladás

Egyre több tudományos bizonyíték van rá, hogy a kollagén peptidek elősegítik a csontok és az izmok egészségét. A Rousselot cég és egyetemi partnereivel folytat kutatás ezeken a területeken. Nagy hangsúlyt fektetnek a tudományos tanulmányokra. Placebo-kontrollos vizsgálatokban bizonyítani a Peptan hatékonyságát.

Kollagén peptidek az ízületek egészségéért:

Az osteoarthritis egy betegség, mely elváltozásokat okoz az ízületi porcokban. Az Egészségügyi Világszervezet szerint 50 éves kor felett a férfiak 10%-a és a nők 18% nő szenved osteoarthritisben.
Kiterjedt kutatások azt bizonyítják, hogy jótékony hatással bírnak a kollagén peptidek az ízületi egészségre és csökkenti a vele járó fájdalmakat. Ezt klinikai vizsgálatok igazolták (Jiang et al. 2014).

A Peptan® kollagén peptid 100%-ban természetes és biztonságos fehérje összetételből áll. Világszerte használják, tudományosan megállapították, hogy javítja az általános ízületi mobilitást, a csontok szerkezetét és a bőr természetes szépségét.

Kitünő aminosav forrás, hiszen a Peptan® 18 aminosavat tartalmaz. Túlsúlyban van a glicin, a prolin és a hidroxi-prolin, amely körülbelül az 50%-át adja a teljes aminosav tartalomnak. A glicin és a prolin koncentráció 10-20-szor magasabb, mint más fehérjékben. Ez a nagyon speciális aminosav összetétel biztosítja a Peptan nutri-funkcionális tulajdonságait, amelyek nem találhatóak meg más fehérjeforrásokban.
A Peptan bioaktív peptideket tartalmazó, kíméletes enzimatikus hidrolízissel készült natív kollagén.

Adagolási javaslat:
11g port (1,5 adagolókanál) oldjunk fel ízlés szerint (1-2dl-be javasoljuk), bármilyen hideg folyadékba vagy joghurtba.

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2017-08-18
Üdv.
Eddig a Full Force Collagen Caps (180 kap.) ment, ott kérdeztem is mi a különbség, már utána jártam ez marha, a full force halbőr és pikkely kivonat.
A kollagénből 5000mg-ot írnak ált 1 adagnak, itt 10000mg van írva 1 adagnak. Kérdezném hogy ezt lehet-e felezni, vagy a marha kivonatból ennyivel több kell?

válasz
2017-08-20
Szia!

Ne felezd, ebből a típusú kollagénből bizony kell a 10 grammos adag.

Vevővélemények

Ez is nagyon kell!
2018-03-08
Városi gyerek vagyok és sajnos nem szeretem az olyan kajákat amiből fedezni tudnám a kollagént (köröm pörkölt, csirke bőre, kocsonya stb.). Viszont nagyon fontos a megfelelő mennyiségű kollagén bevitele. Sajnos 40 felett tudtam ezt meg, eddig nem foglalkoztam vele. Álandóan ízületi problémákkal küzdők. Most már próbálok mindent megtenni hogy jobban legyek. Ez a termék ár érték arányba elég jónak tűnik. Kellemes az íze, elfogadhatóan oldódik. Biztos nem ez a csúcs, de ha jobbat nem engedhet meg magának az ember akkor kiváló alternatíva. Ez a termék nem biztos hogy egyből csodát művel. Attól is függ hogy mennyi kollagént evett előtte az ember. Inkább hosszabb távon érezhető, látható az eredménye. Fiatalok ha olvassátok ezt a bejegyzést az ízületek védelme az egyik legfontosabb dolog. Sajnos láttam már olyan erőemelőt aki harminc egynéhány évesen versenyeket nyert. Most ötvenes éveiben menni nem tud. Bottal botorkál nagy nehezen. 25-30 éve még nem nagyon lehettet ilyen táplálék kiegészítőkhöz hozzá jutni. Én ajánlom mindenkinek ezt a terméket is.