Elasti Joint (384 gr.)

 / 4.7 37 vélemény
Labrada Nutrition Elasti Joint 384 gr.
Ár: 11 040 Ft
Egységár: 28,75 Ft/gr.
Íz:
Darabszám:
Kosárba teszem


Termék más kiszerelései

Termékleírás összecsukása »

ELASTIJOINT®

Minden az egyben napi adag tartalmaz:

  • 5000mg Kollagén
  • 1500mg Glükózamin
  • 2000mg MSM
  • 1200mg Chondroitin

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2017-01-15
Szia! Ez a termék, vagy inkább a heavy duty és hozzá collagen kapszula lenne a hatásosabb izületi fájdalomra?

válasz
2017-01-16
Erre önmagában is nagyon nagyon jó visszajelzések vannak. Szerintem, az Elasti Joint tökéletes választás magában is!

Vevővélemények

A térdem sokat javult
2016-09-24
Rendszeresen vagyok kitéve nagy fizikai terhelésnek. Ez a szer 2 hét után eltüntette a porckopással járó szúró fájdalmat a térdemből, amiért nagyon is hálás vagyok! :D
benne van koncentráltan minden
2017-01-14
Nagyon köszönöm ezt a terméket, sokat segített már 1 hónap alatt is. Az eredmény magáért beszél. Nekem a nagy terheléstől a kezemmel és csuklómmal volt probléma. Étteremben dolgozom és a nehéz tányérok hordása fájdalmat okozott. Most újra problémamentesen tudok már dolgozni. Az a jó, hogy jóízű folyadék és benne van koncentráltan minden, ami az izületnek jó.
Csodaszer!!!
2017-03-09
Egy évtized jégkorong nem múlt el nyom nélkül... A jobb rotátorom (az volt a "bontós" vállam) rengetegszer zúzódott és kapott extrém terhelést, meg is lett a hatása... Fekve nem tudtam nyomni, mert a mozgástartomány vége felé borzalmasan szúrt a vállam és a kábeles gyakorlatnál is fájdalmasan kattogott. 1 hónapja iszom és jobb a vállam mint bármikor. Egykezes súlyzókkal már tünetmentesen tudok fekve nyomni és a kábelesen is csak a hatodik 8-as szett körül kezd kattogni de alig érezhetően.
Kiváló
2017-04-03
Térdszalag műtét után kezdtem használni, mivel porc is sérült volt. Egyszerűen zseniális. Egy héten belül lehet érezni a hatását.
szúró fájdalom elmúlt
2017-04-18
Többszörösen sérült, térdizületre szedem (előrehaladott gonartrózis és sikertelen elülső keresztszalag-pótlás utáni, köv. műtét előtti állapot). 2 hét alatt ami biztos: nincs gyomorrremegés (mint például több 3-komponensű tablettától), nem romlott tovább a térd állapota. Sima lépcsőnjáráskor jelentkező szúró fájdalom elmúlt (persze most nincs semmilyen sportterhelés!). Újra jelentkezem, ha legalább 2 hónapja szedem. Kellemes mellékhatás: feltöltötte a ráncaimat, a kötőszöveteim is sokkal rugalmasabbak lettek. -10 év
Szenzációs
2018-03-24
Tavaly márciusban sikerült összeszednem egy vállsérülést amit akkor Heavy Duty + liquid collagen együttessel sikerült helyrehozni. Sajnos ez a sérülés novemberben megint előjött. Megint próbálkoztam az előző komboval megerősített egy kis NEM Forté-val. Sajnos semmi változást nem tapasztaltam. Aztán pár héttel ezelőtt megláttam itt ezt a terméket, és a pozitív hozzáoszlásokat. A pozitív hozászolásokkal maximálisan egyetértek, ha lehetne 6 csillagot adnák a termékre! Két hét alatt ha nem is teljesen rakta rendbe a vállamat, de a fájdalom harmadára csökkent, és folyamatosan javul. Ha valakinek hasonló problémái vannak csak ajánlani tudom a terméket, nem fogja megbánni!