Artroflex Plus (180 kap.)

 
Egyéb tápkieg. Artroflex Plus 180 kap.
Ár: 13 770 Ft
Egységár: 76,50 Ft/kap.
Nem rendelhető!


Termékleírás összecsukása »

Artroflex Plus

Eleged van már abból, hogy:

  • Fájdalmak között töltöd a napjaidat?
  • 100 méter séta után meg kell állnod, pihenni?
  • Reggelente úgy érzed mintha be kéne olajozni a derekadat?
  • Gyógyszerek, műtétek, és krémek fogságában élsz?

Annak érdekében, hogy megértsd, hogyan képes számodra az Artroflex Plus hathatós segítséget nyújtani, pár mondat erejéig ki kell térnünk a betegséged kialakulásának körülményeire.

Tehát, mi is az artrózis (ízületi porckopás) valójában?

1. stádium
A porcok testünk azon részei, amelyek beborítják a csontok végeit. Mozgás közben egyfajta súrlódás csökkentőként működnek, mint valamilyen gumi védőréteg.

2. stádium
Sajnos az idő múlásával a test kollagén termelő képessége lecsökken. Ez pedig egy hatalmas probléma, hiazen a porcok főként kollagénből épülnek fel. A kollagén hiány kezdeti stádiumában, a porcok szépen lassan kezdenek berepedezni.

3. stádium
A sok berepedésnek köszönhetően végül a csont egyes részeiről teljesen elkopik a porcszövet. Így a csontok felülete szabaddá válik.

4. stádium
A szabaddá váló csontfelületek pedig egymáson fognak súrlódni és csikorogni, ami fájdalomhoz vezet. Az összetöredezett porcréteg pedig, apró szilánkok formájában összegyűlik az ízületekben, ami további fájdalomhoz vezet.

Ha napi 15 000 milligramm kollagénnél kevesebbet viszel be a szervezetedbe, egészen egyszerűen nem fogja regenerálni és újraépíteni az ízületeidet!

Kiknek ajánlott az Artroflex Plus?

Az Artroflex Plus főként azoknak ajánlott, akik gyors és hatékony segítséget szeretnének kapni az ízületi fájdalmaik enyhítéséhez.

Az Artroflex Plus nélkülözhetetlen azoknak, akik már műtét közeli állapotban vannak, illetve olyan erőteljes artrózisos fájdalmaktól szenvednek, amelyek csillapítására már rendszeresen szteroid tartalmú tablettákat, illetve fájdalomcsillapítókat kell szedniük.

Termékleírás összecsukása »Kérdések


Vevővélemények