IsodrinX (0,84 kg)

 / 5.0 1 vélemény
Nutrend IsodrinX 0,84 kg
Ár: 4 990 Ft
Egységár: 5 940,48 Ft/kg
Íz:
Darabszám:
Kosárba teszem


Termék más kiszerelései

Termékleírás összecsukása »

ISODRINX

Frissítő ízben kapható izotóniás sportital, mely pótolja az edzés alatt elvesztett folyadék és vitamin mennyiséget. Energizálja a szervezetet, segít a szervezet hidratálásában és pótolja az elvesztett folyadékot. A regeneráció felgyorsítása érdekében a termékhez megfelelő mennyiségű vitamint adtunk. Az új formula nem tartalmaz édesítőszereket.

A Nutrend Isodrinx izotonikus sportital, mely a frissítő gyümölcsök ízében kerül forgalomba. Használatával az izomzatot energiával látja el az intenzív edzésekre, edzés közben pótolja az izzadással távozó víz és vitamin mennyiséget. Csökken az izomgörcsök kialakulásának kockázata és a test is hidratálttá válik.

Annak az italnak amit edzés közben fogyasztunk, tartalmaznia kell szénhidrátot, vitaminokat és más hasznos összetevőket. A nátrium-klorid a legfontosabb ásványi anyag, mely az izzadtsággal távozik a szervezetből.

Az intenzív edzések során a szervezet elsősorban szénhidrátokat használ fel energia nyerésre. A szervezet képes valamennyi szénhidrátot tárolni, melyek fokozatosan használódnak el a tréningek alatt. Ha a szénhidrát raktárak kiürülnek, a vér glikogén (szénhidrát) szintje lecsökken és ezzel minden sportoló rémálma valóra válik, azonnali teljesítmény csökkenéshez vezet és az edzés hamarosan véget is ér. A tréning minden órájában 30-60 g szénhidrátot kell a szervezetbe juttatni. Ezzel az izotóniás sportitallal beviheti a szervezetébe az előbb említett ásványi anyagokat és szénhidrátokat.

Már egy adag Nutrend Isodrinx sportital is nagy energia tartalmú. Minden hozzáadott komponens teljesen felszívódik, és megemelkedett szénhidrát tartalma miatt folyamatos energizálásra képes, ami által kitolja a "fáradásközpontot", és nő a teljesítmény! 

Felhasználás: 

  • a szervezet hidratálására
  • energizálásra
  • az izomgörcsök kialakulásának megelőzésére

Ajánlott használat:

Edzés előtt: 200-300 ml fogyasztása 30 percen keresztül, edzés közben: 100-150 ml termék fogyasztása 15 percenként. 

Termékleírás összecsukása »Kérdések


Vevővélemények

2019-05-02
futáshoz-mellé használom. futópadon közben, szabadban utána. első és legfontosabb, hogy biztos jó az összetétel: a hajnali futások után nem érzem a nap későbbi részében azt a kiszívott, kissé energiátlan érzést, szóval biztosan jól táplálja vissza a kiizzadt sókat. második: na ennek végre nincs sóíze. sok ilyen termék kifejezetten rossz ízű emiatt, itt ennek nyoma sincs. ár-érték arányra: a kis bödönös (40 dekás) nyilván kevésbé megérős, bazi nagy az adagolókanál, de az utántöltő már fain. úgy gondolom, a későbbiekben is fogom használni.