Ulisses Charger (760 gr.)

 
BioTech USA Ulisses Charger 760 gr.
Ár: 5 690 Ft
Egységár: 7,49 Ft/gr.
Íz:
kóla
Darabszám:
Kosárba teszem


Termék más kiszerelései

Termékleírás összecsukása »

ULISSES CHARGER

Edzés alatti ízesített italpor szénhidráttal, BCAA-val, L-karnitinnel és C-vitaminnal.

 • Szénhidrát komplex: 2-féle szénhidráttal
 • 2:1:1 arányú BCAA tartalommal
 • L-karnitinnel
 • C-vitaminnal
 • Alacsony cukortartalmú*
 • Gluténmentes 

*Az állítás vízzel hígított fogyasztásra kész termékre vonatkozik.

ULISSES, A MAI GENERÁCIÓ ELSŐ SZÁMÚ FITNESS IKONJA 

Fizikuma milliók számára jelent inspirációt céljaik megvalósításában. Testét a masszív izomtömeg és a hihetetlen harmónia kombinációjának jegyében faragta tökéletesre a testépítéssel eltöltött több, mint 20 év során.  Nem véletlen, hogy világsztárok fordulnak hozzá, hogy segítsen nekik a tökéletes forma megvalósításában. Most azonban eljött az idő, hogy Ti is részesüljetek a tudásból. Ulisses a BioTechUSA-val közösen megalkotta a Charger-t, az Ulisses Series edzés alatti formuláját, ami ötvözi a sportoló alakformálásban szerzett tapasztalatait és a márka professzionalitását a prémium táplálék-kiegészítők világában. 

ULISSES A CHARGER MEGALKOTÁSÁRÓL 

“A kitartás és az önmagadba vetett hit a legfontosabb kísérőid lesznek a céljaid eléréséhez vezető úton. A megoldhatatlannak tűnő kihívások és az embert próbáló helyzetek mindennaposak azok számára, akik többre vágynak és hajlandóak tenni is érte! Kellő motivációval és a megfelelő támogatással azonban nem létezik lehetetlen, ezért is volt fontos számunkra egy olyan edzés alatti formula létrehozása, amely biztosan segítségedre lesz. Úgy érzem sikerült megalkotnunk azt a támogatást, mellyel immár az extrémebb edzéseimnek is bátran nekivághatok.” - Ulisses Jr. 

BŐVEBBEN A CHARGER HATÓANYAGAIRÓL 

Az összetevői között szerepel Carbohydrate Complex, BCAA aminosavak, L-karnitin és C-vitamin, amelyek külön-külön is kiváló társaid lehetnek egy kemény edzés alatt!

 Carbohydrate Complex 

A Carbohydrate Complex egy olyan szénhidrát komplex, amely kétféle eltérő glikémiás indexszel rendelkező szénhidrátból tevődik össze. Az összetett szénhidrátok alkotta egység ideális támogatója az edzés alatti energiaszolgáltató folyamatoknak. 

BCAA aminosavak 

A BCAA aminosavak (leucin, izoleucin, valin) az esszenciális aminosavak csoportjába tartoznak. Ez annyit jelent, hogy a szervezet számára nélkülözhetetlenek, azonban nem vagyunk képesek ezeket előállítani, vagyis nagyon fontos, hogy külső forrásból megfelelő mennyiségben és arányban biztosítsuk a bevitelüket. 

A Charger-ben ezek az aminosavak az izomban is előforduló természetes arányban (2:1:1) vannak jelen. Nagyszerűen erősítik egymás hatását az izomépítés és az izommegtartás szempontjából. 

L-karnitin 

A legnépszerűbb diétát támogató hatóanyag az L-karnitin, ami egy, a szervezetünkben megtalálható aminosav-tartalmú vegyület. Mivel a karnitin a zsírsav szállítórendszer alkotója, így a zsírokban lévő energia rajta keresztül használható fel, tehát a zsír energiává történő átalakításához szükséges. 

C-vitamin 

A termékben található C-vitamin hozzájárul a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokhoz, a fáradtság és kifáradás csökkentéséhez, valamint a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez. 

Az Ulisses Charger az összes többi BioTechUSA termékhez hasonlóan biztonságos, gondosan válogatott összetevőket tartalmaz.

1 adagban (38 g):

 • 30 g szénhidrát komplex
 • 4000 mg 2:1:1 arányú BCAA
 • 1000 mg L-karnitin L-tartarát
  • ebből L-karnitin: 680 mg
 • 80 mg C-vitamin

Kiknek ajánljuk a Charger-t? 

 • akiknek az alakformálás a céljuk
 • akik edzéseikhez extra kitartásra vágynak
 • küzdősportolóknak, állóképességi sportolóknak, crossfit edzéshez
 • a por állagú készítményeket kedvelőknek
   

Felhasználási javaslat:

Keverj el egy adag port (38 g = 1 csapott adagolókanál = 2 púpozott evőkanál) 500 ml vízzel, keverőpalack segítségével. Fogyassz egy adagot edzés közben.

Termékleírás összecsukása »Kérdések


Vevővélemények